360° VP:: Krásny nadštandardný rodinný dom v Čunove

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:
Ponúkame na predaj krásny nadštandardný rodinný dom – bungalov (kolaudácia v roku 2008) v lokalite Bratislava V. Čunovo na ulici Petržalská. Dom má celkovú podlahovú plochu 192 m2 a je postavený na 927 m2 pozemku. V dome sú všetky inžinierske siete (voda, kanalizácia, elektrika, plyn, internet).
Pozostáva z 3 veľkých izieb (pôvodne 5 izieb), dvoch kúpeľní, samostatného WC, komory, šatníka, dvojgaráže s automatickou bránou a záhradného domčeka s klimatizovanou vínnou pivnicou s výťahom (nosnosť 600 kg).

STAV DOMU:
Celý dom je postavený vo vysokom štandarde. Všetky priestory vrátane komory sú klimatizované. V chodbách je osvetlenie zabezpečené svetlovodmi. Vo všetkých izbách sú veľké posuvné dvere s východom na terasu. Dom má podlahové kúrenie, alarm, videovrátnik, elektrické spúšťanie vonkajších žalúzii a tienidiel na strešných oknách, elektrické ovládanie brány pre autá aj bránky pre peších. Kuchynská linka je vrátane vstavaných spotrebičov, digestor, elektrická rúra s indukčnou varnou doskou, umývačka riadu ... V chodbách sú vstavané skrine. V obývačke sa nachádza krb. Na vonkajšej terase sa nachádza krb s posedením.
V dome sú zásuvky na 230 V a 400 V (trojfázové).
Udržiavaný pozemok so záhradnou úpravou má dvojitý okruh automatického a nastaviteľného polievacieho systému na trávnik aj pod korene stromov a krov.

LOKALITA:
Dom sa nachádza na konci slepej ulice v nádhernej a tichej časti Čunova kde je dostatok súkromia. V okolí domu je plno zelene ktorá vytvára ideálne prostredie pre oddych a relax. V blízkosti domu je nové detské ihrisko.

Podobné realitné ponuky

Nadštandardný, kompletne vybavený a zariadený 3i v atraktívnom Čunove
Predaj 329.990,- €
Nadštandardný, kompletne vybavený a zariadený 3i v atraktívnom Čunove

Úplne nový tehlový dom o výmere 80 m2 sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 201 m2 a je súčasťou plne nezávislého trojdomu, vedený na príslušnom liste vlastníctva ako byt...

Rodinný dom 80 m2 Bratislava - Čunovo
RODINNÝ DOM - TIMBER HAVEN
Predaj 82.000,- €
RODINNÝ DOM - TIMBER HAVEN

NA PREDAJ RODINNÝ DOM - TIMBER HAVEN . Najlepšia a najširšia ponuka cenovo dostupných a krásnych rodinných domov na celom Slovensku.Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na...

Rodinný dom 117.23 m2 Bratislava - Čunovo
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Nadštandardný, kompletne vybavený a zariadený 3i v atraktívnom Čunove 329.990,- € Rodinný dom 80 m2 Bratislava - Čunovo predaj
RODINNÝ DOM - TIMBER HAVEN 82.000,- € Rodinný dom 117.23 m2 Bratislava - Čunovo predaj