360° VP:: Novostavba: 3-i byt, BA IV. Záhorská Bystrica, Bratislavská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Novostavba: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj 3-izbový byt na ulici Bratislavská v Bratislave mestská časť Záhorská Bystrica. Byt sa nachádza zvýšenom prízemí 5 poschodového bytového domu s plochou bytu 84 m2 vrátane pivnice 5,5 m2, plus balkón 8,6 m2, podmienkou kúpy bytu je garážové státie v cene 7500,-euro. Byt má obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou, dve samostatné izby, samostatná kúpelňa s vaňou, samostatná toaleta, predsieň, šatník a chodba. V kuchyni je kuchynská linka s chladničkou a mrazničkou, elektrickou varnou platňou a elektrickým sporákom, digestor, nerezový drez s pákovou batériou. Vykurovanie bytu je ústredné, radiátory sú plošné oceľové. Výsuvná markíza na balkóne zabezpečuje príjemné posedenie aj v slnečných dňoch. V jednej izbe je vstavaná skriňa po celej dĺžke steny s posuvnými dverami a veľkým množstvom úložného priestoru. Šatník je od chodby oddelený posuvnými dverami. V predsieni sú tiež vstavané skrine. Cena bytu je 159900,-euro + garážové státie 7500,-euro spolu cena 167400,-euro. Možnosť použiť hypotekárny úver.

STAV BYTU:
Podlahy v obytných miestnostiach sú z veľkoplošných laminátových parkiet, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. V kúpeľni je keramický obklad, vaňa a umývadlo. Vo WC je splachovacia misa so zabudovanou nádržkou a umývadlo. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom a žalúziami. Dvere v byte sú plné hladké osadené do obložkových zárubní. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné plné hladké. Bytový dom je zateplený, vstup na čip, kamerový systém.

LOKALITA:
Mestská časť Záhorská Bystrica disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, lokalita ponúka široké možnosti na šport a relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom, potraviny. Výborné dopravné spojenie (zástavka autobusu č. 37). Nákupné centrum BORY MALL len 5 min. autom.

Podobné realitné ponuky