360° VP:: Novostavba: 3-izb. byt, BA IV. Z. Bystrica, Bratislavská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Novostavba: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj 3-izbový byt na ulici Bratislavská v Bratislave mestská časť Záhorská Bystrica. Byt sa nachádza 2. nadzemnom podlaží 4 poschodového bytového domu s plochou 75 m2 plus 2 balkóny s celkovou výmerou 6,6 m2, murovaná pivnica 4,43 m2 a garážové státie. Byt má obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou, dve samostatné izby, samostatná kúpelňa s vaňou, samostatná toaleta, predsieň a chodba. V kuchyni je kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Z garáže sa dá isť k bytu výťahom, pivnica je priamo na poschodí. Byt má len dvoch susedov – hore a jeden z boku. Vykurovanie bytu je ústredné, radiátory sú plošné oceľové. V byte je klimatizácia. Orientácia je juhovýchodná. Možnosť použiť hypotekárny úver. Pri uzatvorení kúpnej zmluvy do konca apríla je cena 162 400,-eur.

STAV BYTU:
V byte sú kvalitné plastové okná v obytných miestnostiach plávajúce podlahy, v kúpeľni, toalete a chodbe je dlažba, interiérové dvere na báze dreva, bezpečnostné dvere. Bytový dom je zateplený, vstup na čip, kamerový systém.

LOKALITA:
Mestská časť Záhorská Bystrica disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, lokalita ponúka široké možnosti na šport a relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom, potraviny. Výborné dopravné spojenie, zástavka autobusu č. 37 pri dome. Nákupné centrum BORY MALL len 5 min. autom.

Podobné realitné ponuky