360° VP:: Novší veľký dom v rekreačnej oblasti Dunasziget (Maďarsko)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj nový veľký dvojpodlažný rodinný dom vzdialený len 40 minút od centra Bratislavy v chránenej krajinnej oblasti Dunasziget. Dom má úžitkovú plochu 240 m2, zastavanú plochu 120 m2 a stojí na upravenom pozemku o celkovej ploche 1200 m2. Na prízemí domu sa nachádza predsieň, veľká obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a dve samostatné izby. Dreveným schodiskom sa dostaneme na prvé poschodie, kde sa nachádza veľká kúpeľňa so sprchou a WC a dve priestranné samostatné izby. Na rozľahlom oplotenom a trávnatom pozemku sa nachádza vonkajšia terasa s grilom a posedením, ohnisko, detské ihrisko, veľký trávnik, dospelé ihličnaté a listnaté stromy, ovocné stromy a kríky a bylinková záhradka. Celá záhrada je napojená na automatické zavlažovanie. Vo dvore domu sa nachádza tiež veľká murovaná dvojgaráž.

STAV DOMU:
Tehlový priestranný rodinný dom je vhodný na celoročné bývanie alebo ako víkendový rekreačný dom. Približne polovica domu je podpivničená. Je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu a na elektrickú sieť. Ústredné kúrenie v celom dome je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi, v pivnici domu je aj kotol kúrenia na drevo. Dom má dvere okná z masívneho dreva s vonkajšími žalúziami a strešné okná VELUX so žalúziami. Ďalej dlažbu, laminátovú podlahu, nové obklady a novú sanitu. Dve priestranné izby na poschodí je možné rozdeliť na viacero menších. Orientácia domu a záhrady zaručujú dostatok súkromia a pohodlia. Parkovanie je možné aj na ulici pred domom. Dom je bez tiarch a záložných práv.

LOKALITA:
Rodinný dom sa nachádza pri dunajských ramenách v chránenej krajinnej oblasti v okrese Mosonmagyaróvár, v obci Dunasziget. V susednej časti obce sa na dunajskom ramene s tečúcou vodou nachádza kúpalisko s plážami a rekreačnými zariadeniami. V oblasti je možnosť rybolovu, vodných športov vrátane prenájmu člnov, vodných bicyklov, ako aj cykloturistiky. V susednej obci Dunakiliti je golfové ihrisko, kaštieľ, hotelový komplex a známa csárda. Vzdialenosť od Bratislavy je 23 km.

Pri rýchlom jednaní je možná zľava.

Podobné realitné ponuky