360° VP:: Slnečný 2-izb. byt, BALKÓN, BA III. Rača, Pekná cesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na dlhodobý prenájom slnečný tichý 2-izbový byt s BALKÓNOM na ulici Pekná cesta v lokalite BA III. - Rača. Celková plocha bytu je 48,37 m2 + BALKÓN (2,5 m2), ktorý je prístupný zo spálne + PIVNICA (3 m2). Byt sa nachádza na 1. poschodí v 4 poschodovom TEHLOVOM ZATEPLENOM bytovom dome bez výťahu. Byt je orientovaný na východ (spálňa) a juh (obývacia izba a kuchyňa).
Dispozícia bytu: vstupná chodba, obývacia izba s jedálnou, ktorá je múrikom oddelená od kuchyne, samostatná spálňa s balkónom, kúpeľňa s toaletou.

STAV BYTU:
Čiastočná rekonštrukcia. V byte sú plastové okná so žalúziami, v izbách repasované drevené parkety, v kuchyni, na chodbe a v kúpeľni je dlažba. Kúpeľňa je zrekonštruovaná, je v nej sprchovací kút, umývadlo, toaleta a práčka. Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ starším nábytkom, v obývačke je nový televízor, v kuchyni kuchynská linka s kombinovaným sporákom, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou aj riadom, v spálni je vstavaná skriňa. Na chodbe je pôvodná vstavaná skriňa.
Bytový dom je zateplený, má zrekonštruované spoločné priestory, zvončeky (domáci vrátnik), novo natreté zábradlia.

PLATBY:
Nájom vrátane energií a rozšíreného balíka káblovej televízie (UPC) je 510,- eur, vratný depozit vo výške mesačného nájmu 510,- eur, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu 510,- eur.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Blízko je Lidl, potraviny Kraj, reštaurácie, banky, služby. Pred bytovým domom je park. Blízko je MHD.

/ PRENÁJOM / 2 – IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA III. RAČA / ULICA PEKNÁ CESTA / BALKÓN / PIVNICA / ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

Prijemná dvojgarsónka 36m2, balkónom s výhľadom na Karpaty
Prenájom 500,- €/mes.
Prijemná dvojgarsónka 36m2, balkónom s výhľadom na Karpaty

Prijemná dvojgarsónka 36m2, balkónom s výhľadom na KarpatyDispozícia:Celková výmera 36m2; situovaný na 1. poschodí v bytovom dome ; Vstup, obývacia izba s pohovkou prepojená s plne vybavenou kuchyňou s jedálenským stolom...

Dvojgarsónka 36 m2 Bratislava - Rača / Račianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prijemná dvojgarsónka 36m2, balkónom s výhľadom na Karpaty 500,- €/mes. Dvojgarsónka 36 m2 Bratislava - Rača
Račianska
prenájom