360° VP:: Slnečný 3-izb. byt, LODŽIA, Stupava, Hlavná ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom slnečný KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 3-izbový byt na ulici Hlavná v lokalite Stupava.
Celková plocha bytu je 66,30 m2 + zasklená LODŽIA v obývacej izbe 4 m2. K bytu prináleží PIVNICA v suteréne bytového domu. Byt sa nachádza na 8. poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s novým VÝŤAHOM.
Dispozícia bytu: samostatná kuchyňa, obývacia izba, 2 spálne, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta a chodba.
Byt je orientovaný na 2 svetové strany (kuchyňa a obývacia izba s lodžiou na východ na Hlavnú ulicu, 2 spálne na západ).

STAV BYTU:
Rekonštruovaný byt. Plastové okná so žalúziami a sieťkami, vo všetkých izbách je plávajúca podlaha, vchodové protipožiarne bezpečnostné dvere, nová kuchynská linka so spotrebičmi (kombinovaný sporák, chladnička, mikrovlnná rúra), sanita v kúpeľni a toalete, v chodbe je nová skriňa. Byt sa prenajíma kompletne ZARIADENÝ.
Bytový dom je zateplený, zateplená je aj strecha, má zrekonštruované spoločné priestory, nové schránky, výťah a vchodové brány na magnetický čip, nové sú aj stúpačky.

PLATBY:
Nájom vrátane energií, pripojenia na optický internet a TV 650,- eur, depozit vo výške jednomesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájmu.

LOKALITA:
Kompletná občianska vybavenosť v okolí. Blízko je autobusová zastávka, obchody – Billa, školy, škôlky, zdravotné stredisko, lekárne, reštaurácie, banky, pošta, trh. Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu, výborná dostupnosť do Bratislavy aj na Záhorie.

/ PRENÁJOM / 3 – IZBOVÝ BYT / STUPAVA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / LODŽIA / PIVNICA / HLAVNÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky
Prenájom 800,- €
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky

MK-REAL ponúka na prenájom pekný 3- izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v tichej časti centra mesta Malacky. Rozloha bytu - 63m2, prvé poschodie s výťahom, 1x loggia. Byt sa...

3-izbový byt 63 m2 Malacky / Jilemnického
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky 800,- € 3-izbový byt 63 m2 Malacky
Jilemnického
prenájom