360° VP:: Víkendový domček v rekreačnej oblasti Dunasziget, Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj dvojpodlažný rekreačný domček len 18 km od Bratislavy, v rekreačnej oblasti v maďarskom Dunaszigete. Domček s priľahlým pozemkom o celkovej ploche cca 220 m2 sa nachádza na ulici Pipacs v obci Dunasziget. Samotný dom má zastavanú plochu 35 m2, úžitkovú plochu 70 m2, a verandu 25 m2. Do domu sa vchádza cez zastrešenú verandu do obývačky spojenej s kuchynkou. Z obývačky je vchod aj do kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Drevenými schodmi sa z obývačky vstupuje do spálne na prvom poschodí s balkónom do ulice. Na upravenom trávnatom pozemku sa nachádza aj malý záhradný domček na náradie.

STAV DOMU:
Murovaný zateplený domček - vhodný aj na celoročné bývanie - bol vkusne zrekonštruovaný v roku 2012. Je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu a na elektrickú sieť 220/380 V, boli zrekonštruované aj elektrické rozvody. Kúrenie v celom dome je zabezpečené kachľovou pecou. Dom má plastové okná, dlažbu, nové obklady a novú sanitu. Na oplotenom pozemku je upravený trávnik a ďalšia zeleň. Orientácia domu je na obe strany, aj do ulice – na JZ, aj do dvora – na SV a poskytuje tak dostatok súkromia a pohodlia. Voľné parkovanie je na ulici pred domom, možný je aj vstup autom do dvora. Dom je bez tiarch a záložných práv.

LOKALITA:
Domček sa nachádza v Maďarsku, v okrese Mosonmagyaróvár, v obci Dunasziget, v blízkosti Dunajského ramena. Na oboch brehoch ramena bola vybudovaná rekreačná zóna s plážami a súvisiacimi rekreačnými zariadeniami. V oblasti je možnosť rybolovu, vodných športov vrátane prenájmu člnov, vodných bicyklov a cykloturistiky. V susednej obci Dunakiliti je golfové ihrisko, kaštieľ, hotelový komplex a známa csárda. Vzdialenosť od Bratislavy je 18 km.

Podobné realitné ponuky