360° VP:: Zariadený 1-izb. byt, lodžia, BA IV. K. Ves, Karloveská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na prenájom slnečný, zrekonštruovaný, kompletne zariadený 1 izbový byt o celkovej výmere 38 m2 v Karlovej Vsi, na ulici Karloveská. Mesačné nájomné je 400,- EUR plus mesačná záloha za energie 90,- EUR (podľa počtu nájomníkov). Internet a káblová televízia nie je v cene. Byt sa nachádza v bytovom dome s výťahom na 2. poschodí celkovo z 9 poschodí. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, izby, samostatnej kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Veľká presklená lodžia je prístupná z kuchyne aj obývačky. Moderná zrekonštruovaná kúpeľňa má vaňu. Kuchyňa s kuchynskou linkou je prístupná z izby a je vybavená spotrebičmi: plynový sporák, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou, pračka.

STAV BYTU:
Byt sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. Je moderne zariadený vybavením: dlažba, plávajúca podlaha, plastové okná, žalúzia. Ústredné kúrenie s možnosťou regulácie. Dostatok úložného priestoru.

PLATBY:
Pri podpise zmluvy sa platí mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratná kaucia vo výške EUR 490,- (bude vrátená po skončení nájmu) a provízia realitnej kancelárii vo výške 400.- EUR. Vhodný pre jednotlivca alebo pár, bez domácich zvierat. K dispozícii ihneď.

LOKALITA:
Obytný dom sa nachádza vo výbornej lokalite v centre Karlovej Vsi. V okolí je plná občianska vybavenosť: obchody, kaviarne, poliklinika, banky, ako aj školy, škôlky a detské jasle. Výhodné spojenie MHD, voľné parkovanie v okolí domu.

/ PRENÁJOM / BRATISLAVA IV. KARLOVA VES / ULICA KARLOVESKÁ / REKONŠTRUKCIA / 2.P / 9 P

Podobné realitné ponuky