3D Predaj krásnej vily v Galante.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIRTUALNA PREHLIADKA www.360real.sk/vilagalanta/
Ponúkame na predaj vilu - rodinný dom v tichej časti obce Galanta, časť Kolónia s výbornou dostupnosťou do Galanty a na diaľnicu Trnava-Nitra. Dvojpodlažný dom o rozlohe cez 500 m2 sa nachádza na pozemku o výmere 5474 m2.
Na prízemí je chodba, WC, vstupná hala s krbom a schodiskom na poschodie, kuchyňa s východom na bočnú terasu, kúpelňa, dve izby, pracovňa a obývacia časť. V zadnej časti prízemia je komora, práčovňa, ďalšia kúpelňa s WC, prechodová chodba, bar s biliardovým stolom, kino miestnosť, miestnosť s vírivkou a východom na zadnú terasu, sauna a posilňovňa s východom na terasu. Z boku je kotolňa. Na zadnej terase je grilovací pult s murovaným stolom a grilom.
Na poschodí je veľká galéria, dve detské izby, veľká kúpelňa, kuchyňa, spálňa a šatník s východmi na veľkú terasu s krásnym výhľadom na záhradu, bazén a multifunkčné ihrisko.
Kúrenie je elektrické, podlahové, rozdelené na tri zóny. Každá zóna má vlastný kotol. V každej izba je klimatizácia, rovnako TV. Celý dom je zabezpečený alarmom a kameramy. Alarm je napojený na políciu. Použité luxusné talianske materiály....
Na pozemku je bazén, v predu je prístrešok pre psy 48 m2, dve dvojgaráže a garáž 84 m2 sú pri dome, Za domom je bazén a oplotené multifunkčné ihrisko s osvetlením. Na zadnej časti pozemku sa nachádza veľká vínna pivnica a zastrešená kolková dráha.
Celý pozemok je zavlažovaný automatickou závlahou zo studne. Dom je pripojený na mestskú vodu, kanalizáciu a elektriku. Plyn je pred pozemkom.

Podobné realitné ponuky - Vila, Galanta