REZERVOVANÉ!!3D prehliadka luxusného 5i bytu v centre Trenčína

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

3D prehliadku nájdete na linku: https://my.matterport.com/show/?m=WQyU7wx6z1S

RADO REALITY Vám ponúka na prenájom 5 izbový luxusný byt priamo v centre mesta Trenčín s podlahovou plochou 154m2. Byt sa nachádza na treťom poschodí tehlového domu skolaudovaného v roku 2008. K bytu prináleží aj parkovacie miesto priamo v suteréne bytového domu, odkiaľ sa pohodlne výťahom dostaneme priamo do bytu a pivnica o výmere 10m2 , ktorá sa nachádza vedľa vchodu do bytu.

Dispozícia bytu je nielen vzdušná, ale hlavne aj praktická. Má dve hlavné časti a to spoločenskú a rodinnú. Veľmi príjemný interiér, vkusné osvetlenie, podlahové koberce použité v rodinnej časti a keramická dlažba na vstupe s drevenými parketami použitými v spoločenskej časti s podlahovým kúrením poukazujú na nadštandardné bývanie. Pri vstupe do obývacej časti izby sa pred nami rozprestrie veľkolepý priestor, ktorého dominantu tvorí plnohodnotný krb. Nachádza sa tu aj výstup na balkón, z ktorého je najkrajší výhľad na panorámu mesta. Z obývacej časti sa prechádza do kuchyne, v ktorej zostávajú všetky vstavané spotrebiče prémiových značiek a je veľmi prakticky riešená. Súčasťou kuchynskej linky je aj otočný barový pult, ktorý je ľahko odnímateľný a taktiež súčasťou kuchyne je aj praktická špajza. Rannú kávu alebo čaj si môžete vychutnať s prvými lúčmi slnka na nadštandardne veľkom balkóne s výhľadom do pokojného átria. V rodinnej časti sa nachádzajú dve detské izby, technická miestnosť, hosťovská izba s výstupom na balkón s výhľadom do átria, kúpelňa s wc, sprchovým kútom a bidetom a ďalšia kúpeľňa s wc, práčkou a sušičkou, spálňa robená na mieru s manželskou posteľou 240x220 cm a veľkým úložným priestorom. Zo spálne je vstup do luxusne zariadenej kúpeľne, kde sa nachádza sprchový kút so sedením, vaňa a veľké dvoj-umývadlo. Taktiež sa zo spálne dostanete do veľkého šatníka, ktorý je vybavený otočnými bodovými svetlami a otočným zrkadlom. Samozrejmosťou je centrálny vypínač svetla, ktorý sa nachádza na chodbe, klimatizácia a elektrické sťahovacie rolety. V byte je samostatné kúrenie zabezpečené plynovým kotlom, vďaka čomu máte vždy pod kontrolou spotrebu energie a tepla. O bezpečnosť Vašej rodiny sa postará spoločný kamerový systém bytového domu a vlastný bezpečnostný systém v byte.

Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti je nemocnica, nákupné centrum, reštaurácie, zdravotná poisťovňa, všetky štátne inštitúcie a neďaleko aj zástavka MHD.

Cena nájmu je 1300€ na mesiac vrátane energií.

Šimon Beták
Váš realitný poradca
RADO Reality Group s.r.o.
M |

Podobné realitné ponuky