3D prehliadka, predaj, areál Vlčie hrdlo-polyf budova a sklady 4.126m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Grahams Vám exkluzívne ponúka na predaj, vo Vlčom Hrdle pri Slovnafte pozemok s Administratívnou budovou a výrobnou časťou.

3D prehliadka - https://my.matterport.com/show/?m=9x1CL3KPQwX
Video - https://youtu.be/KjmUHWbC-t0

Základné údaje: Pozemok s celkovou rozlohou cca 4126 m2, so zastavanou plochou 877 m2, plocha výrobnej haly a administratívnej budovy cca 1809 m2.

Lokalita: Budova s pozemkom sa nachádza na ulici Vlčie hrdlo, priamo pri obytných domoch s možnosťou vybudovania apartmánového domu, podľa UPI. Apartmánový dom môže byť použitý napr. na dlhodobé nájomné bývanie.

Popis areálu: Vstup do areálu je z jednej strany s bezproblémovým prístupom pre nákladnú dopravu. Celý areál má vybudovanú svoju cestnú komunikáciu. Areál má vlastné parkovisko pre zamestnancov, pracovné stroje, nákladnú dopravu a klientelu.

Administratívna budova:
Jedná sa o dvojpodlažnú budovu ktorá je kompletne podpivničená. Budova bola kompletne rekonštruovaná v r. 2006. Prístup do budovy je z dvoch strán po vonkajšom schodisku. Prvé nadzemné podlažie pozostáva: vstupná hala s recepciou, showroom, vnútorné schodisko, chodba, kancelárie, kuchyňa, sociálne zariadenia pre mužov a ženy. Druhé nadzemné podlažie pozostáva: chodba, kancelárie, rokovacia miestnosť malá a veľká, recepcia a zo sociálnych zariadení pre mužov a ženy. Podzemné podlažie pozostáva: vzorkovňa materiálov, sklady, serverovňa, výmenníková stanica, šatňa pre zamestnancov a chodba.

Spodná časť budovy je zo železobetónových stien o hrúbke 500–650 mm, ostatné podlažia sú z obvodového muriva, tehla 450 mm. Stropy sú železobetónových nosníkov a tvarovky. Priečky v objekte sú prevažne murované alebo zo sadrokartónu. V celej budove sú plastové okná, strešná krytina je z PVC fólie, Fatrafolu. Budova má vlastnú výmenníkovú stanicu na kúrenie a prípravu teplej vody rekonštruovanú v roku 2017, zabezpečovací systém, kamerový systém.

Dielne opráv – výrobná časť: V prednej časti sa jedná o jednopodlažnú stavbu halového typu a v zadnej časti o dvojpodlažnú prístavbu ktorá je podpivničená. Stavba slúži ako výrobná hala s príručným skladom údržbárskou dielňou, v dvojpodlažnej časti sú sociálne a hygienické zariadenia, kancelárie, šatne, kuchynka, WC.
Hlavná nosná konštrukcia prednej časti stavby je ľahká oceľová konštrukcia a steny sú z pórobetónového muriva o šírka 300 mm. Obvodový plášť halovej výrobnej časti tvorí prevažne profilovaný plech s tepelnou izoláciou, vlnou 100 mm. Zadná časť je postavená z pálených tehál o šírke 150 mm. Strešná konštrukcia je tvorená z oceľovej konštrukcie s tepelnou izoláciou, krytina plechová. Zastrešenie je vyspádované do pozinkovaných strešných žľabov a zvody sú zvedené na terén. Podlahy sú prevažne betónové s cementovým poterom v dielňach a v hygienických zariadeniach je dlažba. Stavba bola rekonštruovaná v roku 2006.

Oplotenie areálu je po celom areáli z betónových dosiek, ktoré sú osadené v betónových stĺpoch.
Cestná komunikácia je vybudovaná z betónového poteru o hrúbke 100 mm, ako aj spevnené plochy okolo celého pozemku o hrúbke 100 mm, dokončené v roku 2006. Slúži v prvom rade na uskladnenie tovaru a materiálu.

Objekt je napojený na vnútroareálový rozvod vody, elektrina 220/380, kanalizácia, verejný vodovod.

Využite: Objekt vhodný ako sídlo firmy, predajňa, kancelárie, výrobná hala, skladové priestory, predaj konečnému spotrebiteľovi, servis.

Vyhotovený znalecký posudok z 8/2020

Cena nehnuteľnosti je na vyžiadanie v RK. Poskytujeme kompletný právny servis, finančný servis a ostatné náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. Neváhajte nás kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky