3D prehliadka, predaj, výrobný areál s budovou v Krupine 14.540m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Grahams Vám exkluzívne ponúka na predaj v meste Krupina areál s vlastnou vybudovanou infraštruktúrou. Areál momentálne slúži niekoľko desaťročí na výrobu a spracovanie mramoru.

3D prehliadka - https://my.matterport.com/show/?m=PNEyPhMznC9
Video - https://youtu.be/ElPJRrVD8cw

Základné údaje: Na predaj pozemok s celkovou rozlohou cca 14.540 m2, so zastavanou plochou 3.782 m2.

Lokalita: V tesnej blízkosti E77 a železničnej stanice. Priemyselná zóna v meste Krupina – južná časť, s výborným napojením na smer BB, ZV a okolie.

Popis areálu: Vstup do areálu je z dvoch strán, aby preprava materiálu prebiehala bez akýchkoľvek problémov. Celý areál má vybudovanú vlastnú cestnú komunikáciu so svojím verejným osvetlením. Areál ma vybudované parkovisko pre zamestnancov, pracovné stroje, nákladnú dopravu a zákazníkov.
Administratívno-prevádzkový objekt, jedná sa o prevažne jednopodlažnú budovu, okrem administratívnej časti ktorá je 2-podlažná, a v ktorej sa nachádza niekoľko kancelárií, šatne pre zamestnancov, sociálne zariadenia, sprchy, vstupná hala slúži aj ako showroom na kamenné výrobky. Výrobná časť je jednopodlažný 3-loďový objekt. Okná v celom areáli sú oceľové s jednoduchým presklením. Výška zvislej konštrukcie je 6m.
Základy stavby sú betónový poter, s izoláciou proti vlhkosti, murované steny 30 cm tehla, železobetónový strop s rovnou strechou. Obklad strechy je z asfaltových pásov a zo živičnou krytinou.

Prečerpávacia stanica
- základy stavby sú betónový poter, s izoláciou proti vlhkosti, murované steny 30 cm tehla, železobetónový strop s rovnou strechou. Obklad strechy je z asfaltových pásov.

Trafostanica - základy stavby sú betónový poter, s izoláciou proti vlhkosti, murované obvodové pásy z pórobetónových tvárnic 35 cm, železobetónový strop s rovnou strechou, obklad strechy je zo živičnou krytinou.

Studňa- je umiestnená v šachte o rozmeroch 1,2/1,2/1,5 o hĺbke 18 m. Voda je úžitková pre výrobné účely. Voda je prečerpávaná elektrickým čerpadlom.

Oplotenie areálu - je po celom areáli z troch rôznych materiálov.
Plot číslo 1. je zhotovený z oceľových stĺpikov v betónových pätkách, výplň je z plechov z VSŽ a bol rekonštruovaný v roku 1995,
Plot číslo 2. je zhotovený z betónov a betónových stĺpikov a výplň je zo strojového pletiva, plot je bez pravidelnej údržby,
Plot číslo 3. je zhotovený z pozinkovaného plechu, ktorý je uchytený na oceľových stĺpikov a oceľových priečnikov.

Objekt je napojený na vnútroareálový rozvod vody, elektrina 220/380, kanalizácia plyn a verejný vodovod a pri administratívnej budove je ČOV.

Využitie: Objekt vhodný ako sídlo firmy, výrobná hala, skladové priestory, predaj, servis.

Cena nehnuteľnosti je na vyžiadanie v RK. Poskytujeme kompletný právny servis, finančný servis a ostatné náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. Neváhajte nás kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky