3D prehliadka prenájom, nadštandardný kancelár. priestor, Gunduličova

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Gunduličova
280 m²
4
prízemie
230/400V
áno - 1
áno
áno
prenájom - Kancelárie
8,50 €/m2/mes. Energie:
5 € / mes
+5,00€ energie, +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

158778x zobrazená v zozname / 16243x zobrazená detailne / 227x zobrazená detailne tento mesiac

POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária GRAHAMS Vám v zastúpení klienta ponúka na prenájom neštandardný kancelársky priestor s terasou, na ulici Gunduličova v Starom Meste (Staré mesto). Nachádza sa v zrekonštruovanej historickej budove Devín Palace, v tesnej blízkosti Prezidentského paláca. V rámci budovy je umiestnený na zvýšenom prízemí. Celková rozloha je 280 m2.

Priestor tvoria samostatné kancelárie s vysokými stropmi, recepcia, chodba, kuchynka, relaxačná miestnosť, terasa, pánske a dámske toalety. Kancelárie sú rôznej veľkosti, v počte 7, pričom, niektoré z nich sa môžu využiť aj ako priechodné. Najväčšia miestnosť, ktorá môže byť z oboch strán priechodná, je vybavená dreveným kazetovým stropom. Kancelárie sú vybavené klimatizáciou. Orientácia väčšiny kancelárií je na ulicu Gunduličova. Tichá terasa(vhodná pre fajčiarov), relaxačná miestnosť, toalety a dve kancelárie sú orientované do dvora. V prípade záujmu je možné prenajať určitú, menšiu časť priestoru, na základe dohody.

Devín Palace ponúka reprezentatívne priestory na vysokej úrovni so sídlom na prestížnej adrese v centre mesta. Okrem toho budova ponúka zrekonštruované spoločné priestory s novým výťahom, kancelárske priestory vo vysokej kvalite s rozvodmi štruktúrovanej kabeláže, drevenými podlahami a dizajnovými svietidlami. Prístup do budovy je 24/7.

Občianska vybavenosť tejto lokality je výborná. V blízkom okolí sa nachádzajú reštaurácie, park, Prezidentský palác, Bratislavský hrad, parlament, Palisády, parkovací dom (Tatracentrum). Gunduličova ulica sa nachádza v tichej, kľudnej lokalite s vynikajúcou dostupnosťou MHD. Priestor je k dispozícii po vzájomnej dohode.

Cena: 8,50 Eur/m2/mesiac + 5,-Eur/m2/mesiac za energie + DPH. Dohoda možná v závislosti od dĺžky nájomného vzťahu.

Ak Vás táto mimoriadna ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Nezabudnite si pozrieť 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Zodpovedný maklér: Ing. Erika Kostroňová, kontakt: , email:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Staré Mesto na ulici Gunduličova

Inzerovaný kanceláriu na ulici Gunduličova v Bratislave - Staré Mesto v cene 9,- €/m2/mes. je o 3.562 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 65 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 kancelárií v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0901.., uveďte číslo ponuky ZR-EK...

Pozícia realitnej ponuky

9,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 7,- €/m2/mes. 30,- €/m2/mes.
280 m²
Celková rozloha 15 m² 2050 m²
280 m²
Úžitková plocha 17 m² 2050 m²

Kontaktujte

Ing. Erika Kostroňová

Grahams

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Grahams

Laurinská 8, Bratislava 811 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha280 m²
Úžitková plocha280 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230/400V
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovaniespoločné
Terasaáno - 1
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-EK-132 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny