3D prehliadka, prenájom novostavby 4i bytu, Hany Ponickej, Bory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v zastúpení klienta ponúka na prenájom slnečný, 4 izbový byt s velkou lódžiou 12 m2 a dvomi parkovacími státiami v projekte Bory na ulici Hany Ponickej mestskej časti Bratislava – Lamač.

Byt má celkovú rozlohu 96 m2 z toho podlahová plocha bytu je 82 m2, lódžia ma rozlohu 12 m2 a pivnica 2 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka. V suteréne bytového domu je kočikáreň s možnosťou odkladania bicyklov. Byt sa nachádza na 1. poschodí 5 poschodového bytového domu. Byt je situovaný do vnútro bloku, čo zabezpečuje príjemné tiché bývanie. Vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko, ale aj Workoutove cvičisko.

Dispozícia- Obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou a vstupom na lódžiu. V miestnosti sa nachádza kompletne zariadená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, jedálenský skladací stôl, polohovateľná sedačka s taburetom, ktorý sa dá rôzne prispôsobiť. V hlavnej spálni je vstavaná skriňa s dostatkom odkladacieho priestoru a manželská posteľ. V izbe je pohovka a nad ňou dizajnová vstavaná posteľ, písací stolík a vstavaná skriňa. Ďalšia izba bola využívaná ako pracovňa a nachádza sa v nej rohový písací stolík a vstavaný nábytok. V byte je samostatná toaleta a kúpeľňa s vaňou.

Vybavenie- Byt je kompletne vybavený. Kuchyňa disponuje vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor, chladnička). V byte sú na podlahe laminátové parkety. V kúpeľni je pračka so sušičkou.

Lokalita- Byt sa nachádza v projekte BORY v lokalite Bratislava IV. - Lamač s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do mesta autom alebo MHD. Blízko je Shopping centrum BORY MALL s viac ako 190 obchodmi, reštauráciami, kaviarňami, kinom a fitness s bazénom, pošta. V blízkosti je nová Nemocnica. Lokalita je obklopená nádhernou prírodou Devínskej Kobyly. Cez Devínsku Kobylu vedie náučný chodník s jedinečnou paleontologickou oblasťou Sandberg. Rýchle napojenie na obchvat ako aj dostupná MHD.


Tipy realitného makléra:
- ideálny byt pre rodiny s deťmi
- Parkovacie miesta pred domom
- Majitelia akceptujú domáce zvieratá
- Nadštandardné vybavenie a zariadenie
- Po dohode s majiteľom je možné byt dozariadiť
- Tichá a príjemná lokalita
- Bory Mall peši 5 min
- Internet a TV v cene (optika od Telekomu)

Mesačný nájom: 950,- EUR + energie 200(závisi od počtu osôb) ,- EUR + parkovacie státia 50,- EUR. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie. Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: , mail:

Podobné realitné ponuky

KRÁTKODOBÝ PRENÁJOM Krásny a svetlý 4i byt 107m2 s dvoma lodžiami
Prenájom 900,- €/mes.
KRÁTKODOBÝ PRENÁJOM Krásny a svetlý 4i byt 107m2 s dvoma lodžiami

KRÁTKODOBÝ PRENÁJOM Krásny a svetlý 4i byt 107m2 s dvoma lodžiamiDispozícia:Celková výmera 102 m2 + 2x lodžia; situovaný na 6. poschodí (7) v budove s výťahom;Byt pozostáva z...

4-izbový byt 102 m2 Bratislava - Lamač / Bakošova
4-izbový byt Bory-prenájom, Michala Bucica
Prenájom 1.200,- €/mes.
4-izbový byt Bory-prenájom, Michala Bucica

Zenith reality Vám ponuka na prenájom 4-izbový byt v novostavbe Bory. Byt ešte nebol obývaný , je čiastočne zariadený a po dohode s majiteľom je možné byt dozariadiť podľa vlastných potrieb...

4-izbový byt 100 m2 Bratislava - Lamač / Michala Bucica
METROPOLITAN │Svetlý vzdušný 4i byt s terasou a parkovaním Bory
Prenájom 1.200,- €/mes.
METROPOLITAN │Svetlý vzdušný 4i byt s terasou a parkovaním Bory

METROPOLITAN │Svetlý vzdušný 4i byt s terasou a parkovaním na prenájom, Bory Nový DvorByt sa nachádza na najvyššom (5) poschodí v novostavbe s výťahom.Dispozične je riešený vstupnou halou, priestrannou...

4-izbový byt 100 m2 Bratislava - Lamač / Michala Bučiča
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
KRÁTKODOBÝ PRENÁJOM Krásny a svetlý 4i byt 107m2 s dvoma lodžiami 900,- €/mes. 4-izbový byt 102 m2 Bratislava - Lamač
Bakošova
prenájom
4-izbový byt Bory-prenájom, Michala Bucica 1.200,- €/mes. 4-izbový byt 100 m2 Bratislava - Lamač
Michala Bucica
prenájom
METROPOLITAN │Svetlý vzdušný 4i byt s terasou a parkovaním Bory 1.200,- €/mes. 4-izbový byt 100 m2 Bratislava - Lamač
Michala Bučiča
prenájom