3i byt, 68, 6m2, Košice - Sídlisko Ťahanovce, ul. Čínska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Čínska
68.6 m²
7
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
137.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

105857x zobrazená v zozname / 5316x zobrazená detailne / 297x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Impulz Real s.r.o. a Ing. Denis Konovalov Vám exkluzívne predstavujú:

Na predaj trojizbový byt, ktorý sa nachádza na Sídlisku Ťahanovce na ulici Čínska. Byt ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou má výmeru 68,6m2. K bytu prislúcha loggia, ktorá je orientovaná smerom do parku. Byt je kúpou voľný a je v osobnom vlastníctve. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Ak Vás ponuka zaujala, tak neváhajte kontaktovať makléra Ing. Denisa Konovalova na telefónom čísle , a dohodnite si obhliadku ešte dnes.

-youtube video: https://youtube.com/shorts/_sxbOImVqHs?feature=share

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce na ulici Čínska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Čínska v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce v cene 137.990,- € je o 2.929 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421940.., uveďte číslo ponuky ZR-DK...

Pozícia realitnej ponuky

137.990,- €
Cena nehnuteľnosti 79.900,- € 199.500,- €
68.6 m²
Celková rozloha 63 m² 94 m²
68.6 m²
Úžitková plocha 60 m² 94 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha68.6 m²
Úžitková plocha68.6 m²
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DK-20 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny