4* Hotel, Pag, Chorvátsko

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Pag
Lokalita.: Pag
3500 m²
7
48
áno
po rekonštrukcii
áno
predaj - Hotely a penzióny
5.400.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

126989x zobrazená v zozname / 8970x zobrazená detailne / 147x zobrazená detailne tento mesiac

Hotel so 45 komfortnými + 3 apartmánmi, klimatizovanými, dvojlôžkovými izbami, vonkajším bazénom a krásnou plážou pred hotelom, ideálnym pre rodinnú dovolenku v lete aj v zime.

Hotel sa nachádza v pokojnej časti mesta Pag a len pár minút od historického centra mesta. Reštaurácie v meste ponúkajú široký sortiment jedál vrátane slávneho syra a jahňaciny z ostrova, ktoré len umocnia Váš pôžitok z tohto nádherného ostrova, známeho zaujímavou mesačnou krajinou. Zážitok zavŕšite návštevou starého mesta, kde nájdete jedinečný suvenír - ručne šitú čipku z Pagu, ktorá je jedným zo symbolov mesto.

Nachádza sa v blízkosti starého mesta Pag a len pár metrov od krásnej pláže. Hotel ponúka: hotelové parkovisko a podzemnú garáž, recepciu s nepretržitou prevádzkou, nefajčiarske izby, reštauráciu, koktailový bar, zmenáreň, bankomat, zasadaciu miestnosť, výťahy, noviny, požičovňu bicyklov, práčovňu, faxovanie a kopírovacie služby, trezor v každej izbe a vonkajší bazén.

Postavený v rokoch 2006/2007


Rozloha hotela 3.500 m2, 7 poschodí, výťah pre hostí, výťah pre zamestnancov
a. Suterén |-1| : garáž pre 17 áut, kotolňa, bazénová technika a hasičské zázemie, sklad potravín, sociálne zariadenia pre personál, sociálne zariadenia pre hostí
b. Prízemie |0| : vstupná hala s recepciou, Lobby bar | 30 miest |, reštaurácia |110 miest |, kuchyňa, špajza, 3 obchodné priestory pri ceste, práčovňa
c. 1.poschodie: 2 izby - parková strana, 7 izieb - morská strana, kancelária pre chyžné, bar, priestor pre saunu, masáže, jacuzzi, fitness, barová terasa, otvorený bazén s vyhrievanou vodou a terasa s ležadlami
d. 2. poschodie: 2 izby - strana park, 10 izieb - strana more, 1 apartmán - strana more, kancelária pre chyžné
e. 3. poschodie: 2 izby - strana park, 10 izieb - strana more, 1 apartmán - strana more, kancelária pre chyžné
f. 4. poschodie: 2 izby - strana k parku. 10 izieb morská strana, 1 apartmán - morská strana, kancelária pre chyžné
g. 5.poschodie : voľný priestor na rôzne účely v závislosti od želania majiteľa

Celková kapacita: 8/2 izieb parková strana, balkón, 37/2 izieb s možnosťou 3. prístelky - morská strana, s balkónom a 3 apartmány - morská strana. Všetky izby majú veľkosť 26,5 m2 | kúpeľňa 5 m2 v cene a balkón 4 m2. Apartmány majú 1 spálňu a obývaciu izbu, celková výmera 46 m2 | kúpeľňa 6m2 | s balkónom 6 m2. Prízemie hotela | recepcia, Lobby bar, reštaurácia - ako všetky hotelové izby sú zariadené v klasickom bidermaierskom štýle.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

5.400.000,- €
Cena nehnuteľnosti 2.700.000,- € 5.400.000,- €

Podrobné informácie

Celková rozloha3500 m²
Počet poschodí7
Počet izieb48
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Garážáno
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-689314 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny