4-izbové byty v jedinečnom projekte rodinného VILADOMU, BA-Priehradná

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ADVANCE REAL Ponúka exkluzívne na predaj 4-izbové byty v novom, veľmi peknom a kvalitnom PROJEKTE RODINNÉHO VILADOMU s tromi bytovými jednotkami na ulici Priehradná. Projekt je na mieru šitý mladým rodinám a párom, ktorí hľadajú kvalitné bývanie v štvorizbovom byte s predzáhradkou a dvomi vlastnými parkovacími státiami v dobrej štvrti a tichej lokalite.

Kúpou získate možnosť tráviť čas na dvore v záhrade, no nemusíte sa vzdať blízkej dostupnosti mesta a odsťahovať sa do satelitov.

DISPOZÍCIA A VYBAVENIE:
Byty sú dvojposchodové, vynikajúcu dispozične riešené.

Prízemie: zádverie, kúpeľňa a denná zóna - veľkorysý priestor obývacej izby prepojenej s kuchyňou a s podschodiskovým úložným priestorom sú umiestnené na prízemí v priamej náväznosti na predzáhradku a terasu.
Poschodie: nočná zóna, ktorá pozostáva z troch spální, kúpeľne, WC a technickej miestnosti a nachádza sa na poschodí. Úžitková plocha bytov je 102.1m2.

V cene bytov je oplotenie, vonkajšie spevnené plochy riešené zámkovou dlažbou, drevenú terasu zo smrekovca, trávnaté plochy, záhradné domčeky na náradie a komíny v denných zónach pripravené na napojenie krbu, alebo krbových kachlí ako významného prvku interiéru.

Objekt spĺňa prísne energetické požiadavky a spadá do triedy A1. Zvislé konštrukcie sú z tehly, obvodové steny sú zateplené polystyrénom, stropné dosky a schodiská sú monolitické železobetónové, okná sú plastové s izolačným trojsklom zo strany exteriéru vo farbe antracit. Úpravy vonkajších povrchov budú prevedené fasádnymi omietkami. Byty sú predávané v holobyte, t.j. omietky, maľby, potery, podlahové vykurovanie, plynový kotol.

Projekt rodinného Viladomu je už vo výstavbe, dokončený bude v auguste 2020.

LOKALITA:
Mestská časť Vrakuňa je právom hrdá na množstvo zelene, ktorú v riešenej lokalite vynikajúco reprezentuje Vrakunský lesopark. Ten nadväzuje na oddychovú zónu v rámci hrádze Malého Dunaja a od viladomu je vzdialený len 250m pešo a poskytuje možnosť oddychu, športového vyžitia, detských ihrísk a grilovania.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, zástavka MHD je vzdialená len 300m pešo, do centra mesta je to 15min autom. VILADOM s tromi bytovými jednotkami dopĺňa zástavbu v stabilizovanom území rodinných domov v tichej štvrti na Priehradnej ulici.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Poskytneme Vám všetky ďalšie potrebné informácie.
VILADOM je už vo výstavbe!!!!
VÝHODA - Kvalitu stavby si môžete sledovať od samého začiatku.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Poskytneme Vám všetky ďalšie potrebné informácie.

Ceny bytov:
BYT A: 102,1 m2 úžitková plocha, 100m2 predzáhradka, 2 parkovacie miesta - 266900,-
BYT B: 102,1 m2 úžitková plocha, 70 m2 predzáhradka, 2 parkovacie miesta – 261900,-
BYT C: 102,1 m2 úžitková plocha, 107m2 predzáhradka, 2 parkovacie miesta – 271900,-

Spôsob financovania: 19900,- Euro rezervačný poplatok pri podpise zmluvy. Platba zvyšnej kúpenej ceny po ukončení stavby.

http://www.priehradna.sk/

Kotakt: Mgr. Jana Štěpánková
Kontakt:
Mail:


Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Bratislava - Vrakuňa