4.izb.bungalov-KOŠICE-POĽOV,pozemok 600m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nedokončený 4.izbový bungalov v mestskej časti Košice-Poľov. Podlahová plocha domu je 120m2. Je postavený z Ytongu, strecha Bramac s plným debnením. Zateplenie 8mm,v celom dome sú plastové okná, elektrické kúrenie Devi, bojler v kúpelke. Natiahnuté sadrové omietky, v dome sú 2 kúpelky, v jednej je vymurovaný sprchovací kút, príprava na vaňu a sanitu.
V dome je položené podlahové kúrenie, treba dokončiť pokládku podlahy-dlažba je v dome, dokončiť kúpelky-sanitu, kúpiť kuchynskú linku a vymaľovať.
Pozemok je rovinatý, o rozlohe 600m2, všetky inžinierske siete, akurát plyn nie je zavedený do domu.

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv. Viac na:

https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Poľov

PREDANÉ: NOVOSTAVBA RD v KE, POĽOV - 3D prehliadka navrhovaného stavu
Predaj 270.000,- €
PREDANÉ: NOVOSTAVBA RD v KE, POĽOV - 3D prehliadka navrhovaného stavu

Hľadáte bývanie v Košiciach, s dobrou dostupnosťou do centra, bez akýchkoľvek zápch a za rozumnú cenu?Ponúkame Vám na predaj atypickú NOVOSTAVBU samostatne stojaceho, prízemného, 4 - izbového, rodinného domu...

Rodinný dom 98 m2 Košice - mestská časť Poľov / Kovaľská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ: NOVOSTAVBA RD v KE, POĽOV - 3D prehliadka navrhovaného stavu 270.000,- € Rodinný dom 98 m2 Košice - mestská časť Poľov
Kovaľská
predaj