4-izb. byt, 2 posch., novostavba Zelená stráň. 83,28 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Reality Kondásová Vám ponúka na predaj 4-izbový byt v osobnom vlastníctve o rozlohe 73,24 m2 úžitkovej plochy, plus dva balkóny o celkovej rozlohe 10,04 m2 za 136 995 €. Byt sa nachádza na 2.poschodí/4 v novostavbe Zelená stráň. Byt sa predáva v stave holobytu. K bytu je možné prikúpiť pivnicu, vnútorné alebo vonkajšie státie. Financovanie bytu je možné viacerými spôsobmi.

Počet izieb - 4
Výmera bytu - 73,24 m2
Celková výmera bytu - 83,28 m2
Izba - 10,04m2
Chodba - 4,23m2
WC - 1,73m2
Kúpelňa - 4,91m2
Spálňa - 14,01m2
Izba (2) - 10,54m2
Kuchyňa + obývacia izba - 27,78m2
Výmera balkónu - 7,94m2
Výmera balkónu (2) - 2,1m2

Štandard HOLOBYT – so zabudovanou elektroinštaláciou, vodoinštaláciou a kanalizáciou vrátane vývodov pre práčku, umývačku riadku, digestor a pod. Holobyty sú cenovo výhodnejšie a ponúkajú Vám väčšie možnosti pri zariaďovaní Vášho bytu podľa Vašich individuálnych snov a predstáv.

Súčasťou holobytu sú:
- vstupné bezpečnostné 23 bodové a protipožiarne dvere s trojbodovým bezpečnostným zámkom, povrchová úprava dub bielený
- rozvody vody a kanalizácie pre zriaďovacie predmety v kuchyni, kúpeľni a WC, so samostatným vývodom pre práčku (rozvody vody sú ukončené zátkami)
- vlastný elektromer prístupný z chodby
- merače teplej a studenej vody prístupné z chodby
- zásuvkové vývody pre prenosné spotrebiče
- vývody pre osadenie a spínače svietidiel
- okná - plastový 6 komorový profil, VÁKUOVÉ TROJSKLO, farebná úprava interiér biela, exteriér tmavo-sivá, koeficient tepelnej vodivosti k=0,9
- priečky
- vnútorný parapet plast biely, vonkajší parapet hliníkový plech tmavo-sivá farba
- podlahy v bytových jednotkách cementové
- podlahy na balkónoch - protišmyková, mrazuvzdorná keramická dlažba, podlahy na terasách bytov v penthausoch - kompozitné fotky
- omietky sadrové - biela farba, okrem miestností s mokrou prevádzkou
- podlahy
- príprava tepla a TÚV v spoločnej kotolni s 2 plynovými kotlami
- rozvody – TV, telefónne a internet
- audio vrátnik.

DOPRAVNÁ DOSTUPNOSŤ
S centrom mesta lokalitu spájajú autobusové a trolejbusové linky MHD. Pre bezproblémovú dostupnosť peších rezidentov slúži priamo v rezidenčnom parku zastávka MHD. Železničná a autobusová stanica sú vzdialené len 4 km. Bezproblémové dopravné spojenie vedie cez zrekonštruovanú štvorprúdovú Sečovskú cestu s novovybudovanou križovatkou Prešovská-Sečovská. Dopravne bude nový celok napojený podľa územného rozvoja obce na výpadovú cestu smerom na Michalovce – Sečovskú cestu, ktorá ďalej pokračuje ako Herlianska ulica. Pre rezidentov developer vybuduje novú svetelnú križovatku, ktorou Vám zabezpečí bezproblémovú a bezpečnú dostupnosť blízkeho okolia. Cyklisti iste využijú v tesnej blízkosti rezidenčného parku cyklotrasu vedúcu až do Maďarska. Neďaleký les je Vám k dispozícii na zdravé prechádzky a aktívny relax.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
V blízkosti rezidenčného komplexu sú potraviny LIDL-plánované otvorenie jar 2019, nákupné centrum SHOPBOX - začatá výstavba, reštaurácie, lekáreň, Slovenská pošta, základná škola. Priamo v obci Košická Nová Ves sa nachádza materská a základná škola, futbalové ihrisko a tenisový kurt. Mestská plaváreň, či kúpalisko sú dostupné za 6 minút autom, zimný štadión 7 minút autom. Kláštor sv. Augustína a Kostol sv. Ladislava s prvou písomnou zmienkou z roku 1927 privítajú najmä nábožensky založení rezidenti.

Podobné realitné ponuky

4 izbové byty s loggiou Panoráma 6 Košice
Predaj 337.000,- €
4 izbové byty s loggiou Panoráma 6 Košice

Ponúkame na predaj 4 izbové byty v rámci výstavby obytného súboru PANORÁMA 6, ktorý je situovaný na tichom mieste v tesnej blízkosti mesta Košice, pred Košickou Novou Vsou.Teraz zvýhodnené...

4-izbový byt 103 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4 izbové byty s loggiou Panoráma 6 Košice 337.000,- € 4-izbový byt 103 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves predaj