4 IZB BYT (80 m2) s LOGGIOU ZREKONŠTR., KPT. JAROŠA - KOŠICE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA, skopírujte tento link: https://my.matterport.com/show/?m=YsM7a2T2Qko

Bc. Ladislav Šosták a Diamond Reality s.r.o vám  exkluzívne ponúka tento priestranný 4 izbový byt na ulici Kapitána Jaroša 9, Dargovských hrdinov.

Vaša rodina sa pomaly rozrastá a vy hľadáte svoj nový domov, ktorý by ponúkol vašej celej rodine potrebný priestor a zároveň súkromie pre každého člena? Toto je pre vás ideálna voľba. Úžitková plocha 80m2 je dostačujúca pre 4 členné rodiny, nakoľko sa dispozične skladá z 2 detských izieb, hlavnej spálne, priestrannej obývačky, veľkej kuchyne, kúpelne a samosatného WC. Obe detské izby sú orientované na juh, preto je v týchto izbách po celý deň pekne slnečno a navyše z okna máte výhľad na celé mesto, nakoľko sa byt nachádza na najvyššom              8 poschodí. Zvyšné izby sú orientované na sever, pričom v spálni máte prístup na 3 metrovú loggiu.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 5 rokmi. Táto rekonštrukcia zahŕňala výmenu rozvodov elektriny, vody, plynu a taktiež stupačiek. V celom byte boli vymenené plávajúce podlahy, obložkové zárubne s dverami a taktiež bezpečnostné vchodové dvere. V obývačke, kuchyni, kúpelni a na chodbe sú znížené sadrokartónové stropy s bodovými svetlami. V roku 2012 bola v bytovom dome zrealizované zateplenie budovy a taktiež aj izolácia strechy. V bytovom dome je natiahnutý internet a TV od operátora Antik. Byt sa predáva so vstavanými skriňami na chodbe, oboch destkých izbách a v spálni, kompletne zariadenou kuchyňou so všetkými spotrebičmi ( umývačka riadu, el. rúra, digestor ). Náklady na bývanie pre 4 člennú rodinu sa pohybujú okolo 230 eur vrátane fondu opráv, elektriny, plynu a vody. 

Výhodou bývania na ulici Kapitána Jaroša je rozhodne jeho lokalita, nakoľko je to ideálne miesto pre rodinu s deťmi. V okolí bytového domu sa nachádz MŠ Jaltská 33, ZŠ Postupimská 37 a Súkromná stredná odborná škola Postupimská. Ak budete chcieť nakúpiť, tak 50m od bytu sú potraviny Milk Agro, na vedľajšej ulici Jaltská je asi 200m Obchodné centrum Torysa, v ktorom nájdete potraviny Fresh, DM drogériu, Lekáreň, bankomat Prima banka a Slovenská sporiteľňa či reštauráciu Cucabamba. Najbližšie spojenie MHD je na zastávke Zupkova a Postupimská, odkiaľ sa dostanete na akékoľvek miesto v Košiciach. 

Tento byt je krásny a veľmi rozumne dispozične riešený a jeho cena je asi najväčším plusom. Tento byt môže byť váš len za 114 990 eur vrátane provízie a všetkých poplatkov súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Radi vám pomôžeme s financovaním tohto bytu pomocou nášho finančného centra. Neváhajte kým vás niekto predbehne a kontaktujte ma na čísle alebo mailom na aby som vám tento byt mohol ukázať aj osobne. Budem sa tešiť na naše stretnutie.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Dargovských hrdinov