4 izb. byt (A.301) - Novostavba WESTHILL PARK

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Šafránová
108.99 m²
5
3
4
holopriestor
nie
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
549.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 3407x zobrazená detailne / 193x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám exkluzívne ponúka na predaj 4 izbový byt s výnimočnými výhľadmi v projekte WESTHILL PARK DROTÁRSKA. Ide o nádherný byt s terasou takmer 12,3m2, a veľmi dobrou dispozíciou. Byt je v prevedení holobyty. Súčasťou sú komplet všetky rozvody inžinierskych sietí, priečky, hliníkové okná, žalúzie, podlahové kúrenie, príprava na klimatizáciu a video vrátnika. V rámci príslušenstva bytu je aj pivnica v suteréne o celkovej výmere 1,64 m2.

Možnosť dokúpenia parkovacieho státia:




- vonkajšie 17.000,-EUR
- vnútorné 34.000,-EUR

Projekt WESTHILL PARK DROTÁRSKA sa nachádza v mestskej časti Bratislava - Staré Mesto, v exkluzívnom prostredí Drotárskej cesty. Priamy vstup na pozemok je z Drotárskej ulice. Projekt je osadený v zeleni, v území s prevažujúcou rodinou zástavbou, iba pár minút vzdialený od Horského parku. Iba v projekte WEST HILL PARK DROTÁRSKA si môžete vychutnávať výhody bývania v centre mesta spolu s nezameniteľným čarom okolitej prírody. Pozemok, na ktorom je projekt postavený je juhozápadne orientovaný s exkluzívnymi výhľadmi na Lužné lesy a Rakúsko. Iba pár desiatok metrov od projektu sa nachádza zástavka mestskej hromadnej dopravy, supermarket a služby občianskej vybavenosti. Lokalita je tiež veľmi ľahko prístupná pre osobnú automobilovú dopravu z rôznych mestských častí, s výborným napojením na bratislavský obchvat a tým rýchlu dostupnosť do iných miest Slovenska ako aj Rakúska, Maďarska a Českej republiky.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Šafránová

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Šafránová v Bratislave - Staré Mesto v cene 549.000,- € je o 16.342 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 22 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-A....

Pozícia realitnej ponuky

549.000,- €
Cena nehnuteľnosti 320.000,- € 2.250.000,- €
121.29 m²
Celková rozloha 89.05 m² 263.5 m²
108.99 m²
Úžitková plocha 98.7 m² 263.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha121.29 m²
Úžitková plocha108.99 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb4
Stavholopriestor
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Oknáhliníkové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-A.301 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.