4-izb. byt na predaj Košice- Nad jazerom, Baltická

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 4 izb. byt v Košiciach, na sídlisku Nad Jazerom. Baltická ul. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. V celom byte sú vymenené okná - na južnej strane eurookná (výmena v 2002), na severnej strane sú plastové okná (výmena v 2000), murované jadro, dlažba na chodbe, v kúpeľni a WC , v 3 izbách plávajúce podlahy, v 1 izbe pôvodné parkety.
Bližšie info a v prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti volajte Šimková Denisa.

Kompletnú ponuku našich nehnuteľností nájdete na lpreality.sk
Vážení klienti, cena nehnuteľnosti je uvedená už vrátane provízie, ktorá zahŕňa: - Kompletné realitné a právne poradenstvo súvisiace s postupom pri predaji, - Preverenie nehnuteľnosti,Dohľad a zodpovednosť za celý priebeh od podpisu zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy až po prevod vlastníckych práv z predávajúcich na kupujúcich, - Právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou: Vypracovanie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, návrh na vklad prevodu vlastníckych práv, - Notárske poplatky za overovanie podpisov, - Katastrálne poplatky potrebné na prevod vlastníckych práv, - Výber katastrálnej na právne účely, - Sprostredkovanie súdno-znaleckého posudku, - Preberací protokol a odovzdávanie nehnuteľnosti, prepis u dodávateľov energií a pod. Tešíme sa na spoluprácu. V rámci našich služieb Vám veľmi radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru za pre Vás výhodných podmienok a zostaviť ho k Vašej úplnej spokojnosti za dosiahnutím čo najnižších možných úrokových sadzieb.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Nad Jazerom

Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom
Predaj 179.990,- €
Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom

Potrebujete väčší byt a máte radi pohyb a pobyt v prírode?Možno Vás zaujme naša ponuka na predaj 4 izbového bytu s loggiou, na najzelenšom sídlisku v Košiciach -...

4-izbový byt 80 m2 KE - Nad Jazerom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, štvorizbový byt Košice Nad Jazerom 179.990,- € 4-izbový byt 80 m2 KE - Nad Jazerom predaj