4-izb. chata + garáž, vlastný pozemok 563 m2, BA - Lamač - PLÁNKY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj celoročne obývateľnú 4-izbovú murovanú chatu so samostatnou garážou v lokalite Bratislava – Lamač – Plánky vybudovanú na pozemku o výmere 563 m2. Pozemok je vo vlastníctve majiteľa, je evidovaný na LV a pozostáva zo zastavanej plochy o výmere 101 m2 a 462 m2 ako ostatné plochy. Chata je pripojená na 3-fázovú elektrinu s 2-tarifným meraním, na vodu, na internet cez optokábel, má septik a zabezpečený vývoz komunálneho odpadu cez OLO. Chata bola postavená v 80-tych rokoch, je murovaná, so sedlovou strechou, je čiastočne podpivničená, prízemná s obytným podkrovím a terasou. Má zastavanú plochu 83 m2 s celkovou úžitkovou plochou 132 m2 + garáž.
Na prízemí je predsieň, kúpeľňa s vaňou, umývadlom, WC, pračkou a elektrickým bojlerom na teplú vodu, kuchyňa má linku s elektrickým sporákom, spálňa, obývačka s balkónovými dverami na terasu o výmere 20 m2 a so schodmi do podkrovia.
Podkrovie má murovanú deliacu priečku a murované štítové steny každú s dvomi oknami (120 x 120 cm) zabezpečujúce dokonalé presvetlenie dvoch izieb. Jedna z nich má klimatizáciu. Izby majú po oboch stranách vstavané úložné priestory. Nad izbami pod hrebeňom strechy je úložný priestor o podlahovej ploche cca 23 m2.
V roku 2003 bola vymenená strešná krytina za BRAMAC a boli osadené nové dažďové žľaby a zvody. V roku 2007 boli vymenené všetky okná, vchodové a balkónové dvere za plastové. Kúrenie zabezpečujú dve piecky na tuhé palivo a elektrické radiátory.
Garáž je murovaná o zastavanej ploche 18 m2. Prístupová cesta je asfaltová až na posledných cca 50 m, kde je kamenná drť. Pri celoročnom bývaní sa mesačné náklady pohybujú vo výške cca 120,- EUR. Nehnuteľnosť je bez tiarch, voľná, možná k okamžitému odkúpeniu. Lokalitu Plánky vyhľadávajú milovníci lesa s výhodou rýchlej dostupnosti do centra mesta autom alebo MHD. Bonusom je výborná infraštruktúra – OC BORY MALL, LIDL, napojenie na diaľnicu a iné.
Ponuková cena je 198.000,- EUR vrátane kompletného právneho servisu a provízie. Bližšie informácie na .

Podobné realitné ponuky - Chata, Bratislava - Lamač