4 izb. RODINNÝ DOM, 3x PARKING, BA II. P. Biskupice, Vinohradnícka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS DOMU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom NOVOSTAVBU 4 izbového RODINNÉHO DOMU typu BUNGALOV 145 m2, z toho 25 m2 PIVNICA, ktorý sa nachádza na 4 árovom pozemku v lokalite Bratislava II. Podunajské Biskupice, Vinohradnícka ulica. Dispozíciu domu tvorí vstupná chodba, 3 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa spojená s WC, technická miestnosť s WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou a komora. Z obývacej izby je východ na ZASTREŠENÚ TERASU, pod ktorou sa nachádza PIVNICA. Na pozemok sa dostanete cez posuvnú bránu na diaľkové ovládanie, kde je priestor na PARKOVANIE pre 3 autá. Z terasy je výhľad na zatrávnenú záhradu. Dom bude voľný k nasťahovaniu september/október 2020. Prenajíma sa nezariadený maximálne pre 5 osôb.

STAV DOMU:
Dom je čerstvo skolaudovaný, ešte neobývaný. Aktuálne sa dokončujú posledné práce v interiéri. Vchodové dvere sú bezpečnostné, okná plastové s VONKAJŠÍMI ŽALÚZIAMI, na podlahách je dlažba a plávajúca podlaha. V kúpeľni je umiestnená VAŇA, SPRCHOVACÍ KÚT, 2 umývadlá a WC. Vo vedľajšej technickej miestnosti je k dispozícii druhé WC a elektrický bojler s 200 l. zásobníkom vody. Vo vstupnej chodbe a dvoch izbách nájdete VSTAVANÉ SKRINE. V kuchyni do tvaru L je umiestnená sklokeramická varná doska, UMÝVAČKA RIADU, elektrická rúra a digestor. Dom je vykurovaný cez teplovodné PODLAHOVÉ KÚRENIE.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí jeden mesačný nájom vo výške 900,- EUR + zálohové platby za energie EUR ( podľa počtu osôb), + vratný depozit vo výške mesačného nájmu, + provízia pre kanceláriu.

LOKALITA:
Daná lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, nájdete tu obchody, školy, škôlky, zdravotné strediská, reštaurácie, kaviarne, fitnescentrá. Iba 5 min. autom sa dostanete na jazerá s priezračnou vodou, kde sa môžete počas horúcich dní schladiť.

/ 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM / PRENÁJOM / 120 M2 / NOVOSTAVBA / 3 X PARKING / ZASTREŠENÁ TERASA / PIVNICA / BA II. PODUNAJSKÉ BISKUPICE / VINOHRADNÍCKA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky