4-izbová budova v priemyselnej zóne, pozemok 980 m2, Bratislavská ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

LK REALITY ponúka na predaj 4-izbovú budovu v priemyselnej zóne s pozemkom 980 m2 v Trenčíne na Bratislavskej ulici. Budova z roku 1946 je čiastočne rekonštruovaná, v polovici miestností sú plastové okná, dve miestnosti majú plávajúcu podlahu, na chodbe je dlažba, na prízemí je kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovým kútom, umývadlom a plynovým kondenzačným kotlom. Zastavaná plocha budovy je 70 m2, úžitková plocha je 100 m2. Budova má dva samostatné vchody, ktorými je možné rozdeliť priestor na oddelené tri miestnosti na prízemí a jednu samostatnú na poschodí. Prízemie má v zadnej časti kúpeľňu s rohovou vaňou, zabudované umývadlo, sprchový kút, plynový kondenzačný kotol. WC je v samostatnej miestnosti. Na poschodí je izba s veľkou terasou a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Objekt má menšiu pivnicu s výmerou 4 m2 a garáž, nad ktorou je terasa. Za domom je rovinatý, východne orientovaný pozemok, kde je možnosť vytvoriť parkovisko. Dom je napojený na elektrinu, vodu a plyn, odpad je riešený žumpou, na pozemku je kopaná studňa. Nakoľko sa objekt nachádza v priemyselnej zóne mesta, na hlavnom cestnom ťahu na Nové Mesto nad Váhom, je vhodný pre firemné alebo podnikateľské účely, buď pre priame využitie pre firmu, alebo následný prenájom. V blízkosti je výjazd na diaľnicu.
V cene nehnuteľnosti je kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností vrátane úhrady poplatku za návrh na vklad, sprostredkovanie financovania, úhrada poplatku za návrh na vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľností v prípade, že je úver sprostredkovaný LK REALITY s.r.o., provízia Realitnej kancelárie.

Podobné realitné ponuky

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne
Predaj 3.800.000,- €
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obchodnými a kancelárskymi priestormi, s celkovou podlahovou plochou 5.810,67 m2. V budove sa nachádzajú obchodné prevádzky, administratívne priestory, prevádzka reštauračného typu, skladové...

Budova 5810.67 m2 Trenčín / Pod Sokolice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne 3.800.000,- € Budova 5810.67 m2 Trenčín
Pod Sokolice
predaj