PRENAJATÉ, 4-izbový byt, prenájom, Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PRENAJATE Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na prenájom 4-izbový byt na Bodrockej ulici v Bratislave, mestská časť Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na 7 poschodí v 7 podlažnom zateplenom obytnom dome s výťahom. Celková rozloha bytu predstavuje 71,50 m2 z toho 3,50 m2 loggia. Byt je veľmi útulný a pripravený na okamžité bývanie. Parkovanie je možné v okolí domu.

Byt je ihneď voľný na bývanie s možnosťou obhliadok. Byt je vhodný pre pracujúcich bez domácich zvierat.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, 3 nepriechodných izieb, kúpeľne, toalety, spoločnej nepriechodnej obývačky a oddelenej kuchyne. Byt sa prenajíma kompletne zariadený: vstavaná skriňa, manželská posteľ, 2x jednolôžková posteľ, skrine, komoda, pracovný stôl, stoličky, sedačková zostava, TV, internet, automatická práčka a kompletne zariadená kuchynská linka so spotrebičmi, kombinovaný sporák s elektrickou rúrou, chladnička, mikrovlnná rúra.

Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza zástavka MHD s výbornou dostupnosťou do centra mesta. V okolí, škola, potraviny, reštaurácie, Tesco, Billa, Lidl, Terno, zdravotné stredisko, zeleninový trh a pošta.

Cena za prenájom bytu je 600,- €/mesiac vrátane energií, TV a internetu.

Byt sa ponúka na dlhodobý prenájom.

Zodpovedný maklér: Martin Chromý, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky

Krásny 4-izbový byt s lodžiou, 85 m², Latorická ul,, voľný ihneď
Prenájom 850,- €
Krásny 4-izbový byt s lodžiou, 85 m², Latorická ul,, voľný ihneď

Číslo ponuky : 189726, Telefón : 0910 706 802, E-mail : ciz@vasereality.skRealitná kancelária Vaše Reality Vám ponúka na prenájom kompletne zariadený 4 izbový byt s presklenou loggiou na Latorickej...

4-izbový byt 85 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Latorická
Prenájom 850,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Krásny 4-izbový byt s lodžiou, 85 m², Latorická ul,, voľný ihneď 850,- € 4-izbový byt 85 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Latorická
prenájom