KH-434, 4 izbový byt, Košice – Terasa, ul. Brigádnicka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Brigádnicka
71 m²
10
9
4
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
213.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

170874x zobrazená v zozname / 9315x zobrazená detailne / 297x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj štvorizbový byt v Košiciach na obľúbenom sídlisku Terasa. Byt sa nachádza na ulici Brigádnicka. Byt má výmeru 71 m2 plus plocha loggie a nachádza sa na deviatom poschodí z desiatich. Spolu s bytom sa predáva aj pivnica v suteréne bytového domu. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený s novým výťahom. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.
Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná ,

Tešíme sa na spoluprácu.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Brigádnicka

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Brigádnicka v Košiciach - Západ v cene 213.000,- € je o 6.227 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 20 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 štvorizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Pozícia realitnej ponuky

213.000,- €
Cena nehnuteľnosti 128.500,- € 279.900,- €
78 m²
Celková rozloha 67 m² 98 m²
71 m²
Úžitková plocha 67 m² 86 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Úžitková plocha71 m²
Poschodie9
Počet poschodí10
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-434 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny