4 izbový byt na Laurínskej ulici v historickom centre

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Laurinská 11
106.9 m²
4
4
4
úplne prerobený
áno
áno - 1
áno
predaj - 4-izbový byt
499.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

218360x zobrazená v zozname / 13171x zobrazená detailne / 227x zobrazená detailne tento mesiac

TopHome Real Estate výhradne ponúka na predaj 4 izbový byt na známej adrese v historickej časti Starého Mesta. Bývanie na Laurínskej ulici ponúka mestský život, kde možno nájsť očarujúce dominanty Starého Mesta, ktoré sú vďaka pešej dostupnosti na dosah ruky. Tento typ bývania je ideálny práve pre klienta, ktorý ocení staromestskú atmosféru hlavného mesta a rád sa stratí v ruchu uličiek, ktoré táto poloha prináša s mnohými benefitmi ako sú kaviarne, reštaurácie, múzea a pod.

Adresa: Laurínska 11



BYT
Dispozičné riešenie bytu bolo navrhnuté renomovaným interiérovým štúdiom SPIX, ktoré dbalo nie len na každý detail, ale aj na využiteľnosť priestoru so snahou dosiahnuť čo najväčšiu funkčnosť bývania.

Byt je orientovaný prevažne na juhozápad. Pozostáva z dennej a nočnej časti. Denná časť pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby, jedálne a kuchyne. Zo vstupnej haly je prístupné wc a spoločná kúpeľňa. Nočná časť pozostáva z hlavnej spálne s vlastnou kúpeľňou a dvoch samostatných izieb. Všetky spálne sú nepriechodné. Terasa je prístupná z obývacej izby. Denná časť prepája juhovýchodnú uličnú fasádu so severnou fasádou smerujúcou do nádvoria a je tak dostatočne presvetlená. Spálne sú presvetlené pomocou strešných okien a okna na terasu, hlavná spálňa je presvetlená oknom na západnej fasáde.

Prístup k bytu je z pavlače zo sklobetónových tvárnic, tá je prístupná schodiskom.

PREVEDENIE BYTU


Byt prešiel precíznou, odbornou rekonštrukciou s použitím kvalitných materiálov. Do bytu vedú bezpečnostné a protipožiarne vchodové dvere. Okná sú drevené. V každej miestnosti sa nachádza klimatizačná jednotka. V obytných častiach a v spálňach sú použité kvalitné laminátové dubové podlahy. V kúpeľniach, wc a technických miestnostiach je použitá keramická dlažba. V priestrannej kúpeľni sa nachádza nie len vaňa, ale aj sprchovací kút, čo je obrovskou výhodou. Na terase je použitá exteriérová podlaha z drevoplastu. Vykurovanie je zabezpečené cez dizajnové radiátory - vlastným plynovým kotlom.

- nová ELEKTROINŠTALÁCIA v celom byte (s revíznou správou), osadené nové vypínače a zásuvky; nové rozvody VODY; stierky a maľovky; plávajúce laminátové podlahy; interiérové dvere a zárubne; v kúpeľni nová dlažba, obklad, vaňa a batéria so sprchovacím setom zn. Grohe, WC – závesný podomietkový systém.

Bytový dom bol vybudovaný v r. 1870. Nadstavba 4. poschodia, kde sa byt nachádza bola vykonaná v r. 2002.

VÝHODY


- skvelá, poloha v historickom centre mesta -
- byt je bez tiarch, kúpou ihneď voľný -
- praktická dispozícia -

CENA - 499 000€


(cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie, komplexný právny servis advokátskou kanceláriou a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti)

PRE VIAC INFO OHĽADOM PONUKY


www.tophome.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Laurinská 11

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Laurinská 11 v Bratislave - Staré Mesto v cene 499.000,- € je o 48.113 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 19 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908128.., uveďte číslo ponuky ZR-69...

Pozícia realitnej ponuky

499.000,- €
Cena nehnuteľnosti 320.000,- € 2.250.000,- €
115.33 m²
Celková rozloha 89.05 m² 263.5 m²
106.9 m²
Úžitková plocha 98.7 m² 263.5 m²

Kontaktujte

Ing.  Marko Regrut

Ing. Marko Regrut

hovorím po slovensky I speak english
0908128.. zobraziť 0908128358

TopHome Real Estate

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TopHome Real Estate

Ul. 29. augusta 2B, Bratislava - Staré Mesto 81107

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha115.33 m²
Úžitková plocha106.9 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknádrevené
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-692394 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny