4 izbový byt na predaj Prešov, Sídlisko III, top lokalita

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Volgogradská 34
84 m²
7
4
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
159.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

22983x zobrazená v zozname / 3866x zobrazená detailne / 157x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj atraktívny štvorizbový byt s loggiou na siedmom poschodí. Nachádza sa v komplexe bytových domov s množstvom zelene na jednom z najžiadanejších sídlisk krajského mesta Prešov (Volgogradská ulica, Sídlisko III). Napriek polohe ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu s pekným výhľadom na okolie. Byt je situovaný tak, že nedochádza k jeho nadmernému prehrievaniu ani v najteplejších letných mesiacoch. V zimnom období je naopak príjemne teplý.
Podlahová plocha bytu je 84 m2, loggia 4 m2, pivnice cca 5 m2. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatná kúpeľňa a toaleta, kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia miestnosť, tri spálne, resp. detské izby a loggia. Parkovanie je verejné - na pozemku pred bytovým domom. Byt prešiel úplnou rekonštrukciou. Kompletne zrekonštruovaný je aj samotný bytový dom.
Byt je k dispozícii prakticky okamžite, je zariadený a pripravený na nasťahovanie. Mesačné náklady na bývanie sú okolo 200€.
Skvelá je aj dopravná dostupnosť - do centra Prešova sa možno dostať za 5 až 10 minút, v blízkosti sú autobusové zastávky, obchody, reštaurácie, školy, zdravotnícke zariadenia a ďalšia občianska vybavenosť. Za zmienku stojí aj oddychová zóna v povodí rieky Torysa, športoviská, letné kúpalisko či cyklistické chodníky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Prešove na ulici Volgogradská 34

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Volgogradská 34 v Prešove v cene 159.000,- € je o 18.981 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Prešove. Rozloha je o 23 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Prešove.

Pozícia realitnej ponuky

159.000,- €
Cena nehnuteľnosti 117.000,- € 289.000,- €
93 m²
Celková rozloha 77 m² 211 m²
84 m²
Úžitková plocha 79 m² 175 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha93 m²
Úžitková plocha84 m²
Poschodie7
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--32 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.