4-izbový byt na predaj, Štefana Majera, Záhorská Bystrica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na predaj 4-izbový nadštandardný byt s dvoma terasami vo vyhľadávanej lokalite na ulici Štefana Majera, mestská časť Záhorská Bystrica. Byt sa nachádza na poslednom poschodí v 3 poschodovom bytovom dome s výťahom. Byt je orientovaný na 3 svetové strany - východ, juh a západ. Každá izba má nadštandardnú veľkosť a zvýšené stropy (až 3,3 m) a východ z každej izby je priamo na terasu. Celková rozloha bytu predstavuje 171 m2 vrátane dvoch terás, jedna o veľkosti 20 m2 a druhá o veľkosti 15 m2.

Dispozícia bytu pozostáva z priestrannej vstupnej haly, jedálne s obývačkou, kuchyne, spálne, dvoch samostatných detských izieb, šatníku, kúpeľne s vaňou a toaletou, ďalšou samostatnou toaletou. Ďalej k bytu prislúchajú dve terasy. Okná sú plastové s interiérovými žalúziami. Byt sa predáva zariadený: vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi, vstavaná rúra, plynová varná doska, digestor, v izbách vstavané skrine, klimatizácia. Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2009. Dom má kamerový systém a otváranie na čip. Byt je napojený na samostatný plynový kotol, merač spotreby vody a elektriny. Mesačné prevádzkové náklady pre 4 osoby sú 130 EUR (voda, elektrina, plyn).

Bytový dom poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, obchody Billa, Tesco Express, základná škola s materskou školou, detské ihrisko, pošta. V blízkosti nákupné centrum Bory Mall, zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do mesta a výborným napojením na diaľnicu. Okolie bytového domu poskytuje bohaté športové vyžitie, nakoľko sa v blízkosti nachádza Bratislavský lesopark s moznosťou turistiky a množstvom cyklotrás, ktorý je vhodný aj pre rodiny s deťmi.

Cena za uvedený byt je 433.000,-/€ vrátane odmeny pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti. K bytu je možné prikúpiť aj 1 parkovacie miesto v garážovom dome (15.000,-/€).

Zodpovedný maklér: Dagmar Poláchová, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky