PRENAJATE-4 IZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM, KE IV., ROSNÁ UL.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Jozue Reality, s.ro. so súhlasom majiteľa Vám ponúka na prenájom 4 izbový byt, Košice I.-ul. Rosná.
Byt pozostáva zo štyroch izieb, kúpeľne, WC, lodžie, kumbálu na chodbe. Jedinečnosť tohto bytu je v lokalite – blízko do centra mesta a k nákupnému stredisku Aupark. Byt je v ponuke ako NEZARIADENÝ.
- 68 m2 úžitková plocha bytu plus 6m lodžia, pivnica a kumbál
- poschodie 6/7
-orientácia bytu východ/západ
- kuchyňa sa prenajíma vrátane spotrebiča-plynový sporák
- kúpeľňa a WC oddelené
- tichá lokalita v blízkom centre mesta,
- 1 mesačné nájomné plus depozit,


V blízkosti veľmi dobrá občianska vybavenosť. Od centra je byt vzdialený cca. 5-7min. pešo, v blízkosti Aupark, OC Dargov, Železničná a autobusová stanica, pošta, základná škola, škôlka, reštaurácia, zastávka MHD, obchody.


JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, odovzdaním nehnuteľností a servisom pri prepise energií. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach

Podobné realitné ponuky