4-izbový byt na prenájom, Rajčianska, Vrakuňa, 2x parking

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zenith Reality Vám ponúka exkluzívne na prenájom 4 izbový byt na Rajčianskej ulici, v Bratislavskej Vrakuni. Byt sa nachádza na 4 poschodí v 8 podlažnom obytnom dome s novým výťahom. Celková rozloha obytnej plochy prenajímaného bytu je 76,70 m2, plus loggia o rozlohe 4 m2.

V cene prenájmu bytu je jedno garážové státie v spoločnej troj garáži a jedno parkovacie státie pred garážovim státím. Byt je ihneď voľný na bývanie s možnosťou obhliadok po dohode kedykoľvek. Byt nie je vhodný na bývanie s domácim miláčikom.

Dispozícia bytu pozostáva z troch samostatných izieb, jednej priestrannej obývacej izby, samostatnej kuchyne, priestrannej chodby, samostatnej toalety a kúpeľne. Byt sa prenajíma zariadený: rohová sedačka, TV - LCD, manželská posteľ, jedno posteľ, dve vstavané skrine, pracovný stôl, komoda, pracovná stolička, jedálenský stôl, tri stoličky, práčka, umývačka riadu, úplne nová chladnička, plynový sporák s elektrickou rúrou, kávovar a mikrovlnná rúra.

Lokalita Rajčianskej ulice poskytuje pešiu kompletnú dostupnosť k lekárovi, do Tesca Hron, Billa a Lidl sú tak isto na skok od domu, prípadne kaviarne, služby a v lete obľúbená zmrzlina na rohu ulice. Priamo pri dome sa nachádza škola s veľkým detským ihriskom a bežeckou dráhou pre verejnosť a mnoho iného.

Cena za prenájom bytu je 650,- €/mesiac, plus 200,- €/mesiac za energie, bez internetu. V prípade bývania v byte 4 osôb je nájom +50,-/ mesiac navyše.
Pri prenájme sa hradí vratný depozit vo výške 1.000,- a jednorazová odmena za sprostredkovanie prenájmu realitnej spoločnosti je vo výške 500,-.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky