4 IZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM, UL.KURSKÁ, KOŠICE III.-FURČA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 4 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii.
Byt sa nachádza na sídlisku Dargovských hrdinov-Furča, Košice III- na ulici Kurská. Ide o dobré miesto na bývanie pre ľudí, ktorí majú radi bývanie na sídlisku s dobrou dostupnosťou na výpadovku z Košíc na všetky smery. Byt je slnečný s pekný výhľadom na mesto Košice.

Hlavné výhody bytu sú:
- ak chcete bývať v byte, ktorý je vhodný pre viac osôb
- ideálne pre firmy


Základné informácie: Byt má rozlohu 82 m2, nachádza sa na 6 poschodí. BYT pozostáva zo štyroch izieb, jedna izba je spoločná s kuchyňou, dve izby sú nepriechodné, jedna priechodná, kúpeľňa so sprchovacím kútom k dispozícii, samostatné WC, lodžia
V rámci rekonštrukcie boli menené plastové okná a plávajúce podlahy. Byt sa prenajíma nezariadený. V kuchyni je k dispozícii chladnička, šporák a digestor. Zabezpečený bezpečnostnými dverami a alarmom. Bytový dom je zateplený. Domáce zvieratko môže byť.

Byt je VOĽNÝ od 1.8.2020.
Platí sa 1xmesačné nájomné vo výške 600,-eur plus 2x depozit. Dohoda možná. Cena je vrátane energií.

Je to obľúbený a vyhľadávaný typ bytu, hlavne v tejto lokalite.

Lokalita: Byt sa nachádza v blízkosti nákupného centra Lidl, v blízkosti autobusová zastávka, parkovanie pre bytovým domom nie je spoplatnené.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom a prenájmom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotekárne úvery. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Rada Vajdu, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky