4 izbový byt na sídl. SNP v Holíči, okres Skalica za cenu 3 izbového b

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt s balkónom v pôvodnom stave o výmere 85 m2 na sídlisku SNP v Holíči za cenu 3 izbového, nachádzajúceho sa na šiestom poschodí zo siedmych. Byt je veľmi priestranný a pozostáva zo štyroch obytných miestností, kuchyne s komorou a vchodom na balkón, vstupnej chodby, kúpeľne a samostatného WC. Nakoľko je byt v pôvodnom stave, nový majiteľ má možnosť prerobiť si ho podľa vlastných predstáv. Veľkou výhodou je väčšia komora umiestnená na chodbe hneď vedľa bytu, ktorá sa dá prepojiť so štvrtou izbou a tak ponúka novému majiteľovi vybudovať si tu priestranný šatník či pracovňu, čo tento byt spaví jedinečným.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť, množstvo obchodov, poliklinika, detské ihriská a množstvo zelene. Byt je v osobnom vlastníctve a kúpou je ihneď voľný.

Cena bytu je 55.900,- eur

V prípade bližších informácií a zarezervovania si obhliadky volajte na tel. č. .
Pri predaji zabezpečíme bezplatne financovanie nehnuteľnosti, právne a katastrálne služby, t.j. vypracovanie kúpnych zmlúv, návrhov na vklad a preberacích protokolov na príslušné úrady.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Skalica

4-izbový byt v meste Holíč
Predaj 145.000,- €
4-izbový byt v meste Holíč

RADO Reality vám ponúka na predaj 4-izbový byt v meste Holíč, ktorý prešiel pred piatimi rokmi kompletnou rekonštrukciou. Byt sa nachádza na ulici SNP v bytovom dome, na šiestom poschodí...

4-izbový byt 88 m2 Holíč / SNP
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
4-izbový byt v meste Holíč 145.000,- € 4-izbový byt 88 m2 Holíč
SNP
predaj