4-izbový byt, Štúrova, predaj, Štúrova, Juh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj priestranný, atypický 4-izbový byt, ktorý sa skladá z dvoch samostatných bytov.
Byt č.1 - 1-izb. byt, ktorého súčasťou je kuchyňa a kúpeľňa s toaletou. Byt má samostatný plynový kotol. Okno je orientované na Štúrovu ulicu.
Byt č.2 - Skladá sa z dvoch samostatných bytových jednotiek. Prvou jednotkou je dvojizbový byt s vlastnou kuchyňou, kúpeľňou, samostatnou toaletou a plynovým kotlom. Druhá bytová jednotka je situovaná v suteréne a skladá sa zo samostatnej spálne a obývacej izby spojenej s kuchyňou. Taktiež disponuje vlastnou kúpeľňou s toaletou a samostatným plynovým kotlom. Okná bytu č.2 sú orientované na Zborovskú ulicu.

Celková rozloha ponúkanej nehnuteľnosti (byt č.1 + byt č.2) predstavuje 170m2. Byt je orientovaný na vyvýšenom prízemí 3-poschodového tehlového bytového domu, v ktorom sa nachádzajú iba štyri byty. Byt prešiel v roku 2011 kompletnou rekonštrukciou (nové elektrické rozvody, vodovodné inštalácie, dlažba, plastové okná). Byt je vhodný aj ako následná investícia na prenájom.

Vchod do bytového domu je z ulíc: Štúrova a Zborovská.
Nachádza sa v centre mesta a jeho okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej spoločnosti, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti pri prepise samotnej nehnuteľnosti a dodávateľských služieb.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Juh