Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
Ulica.: Mostová
96 m²
9
8
4
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
114.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

92547x zobrazená v zozname / 7862x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 4 izbový byt s lodžiou nachádzajúci sa na 8/9 poschodí v zateplenom bytovom dome v meste Šaľa v širšom centre mesta. Dispozícia: vstupná chodba, 3 x nepriechodná izba, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, komora. Celková výmera bytu je 89m2. K bytu prislúcha i pivnica. Byt je kúpou voľný. Možná dohoda. V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Šali na ulici Mostová

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Mostová v Šali v cene 114.900,- € je o 41.673 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Šali. Rozloha je o 6 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Šali.

Podrobné informácie

Celková rozloha98 m²
Úžitková plocha96 m²
Poschodie8
Počet poschodí9
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Balkónnie
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-118 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny