4-izbový priestranný byt v Hainburgu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj priestranného svetlého 4 izbový bytu po kompletnej rekonštrukcii v Hainburgu. Celková výmera bytu je 94,76 m2 vrátane loggie o výmere 6,38 m2 + pivnica. Byt sa nachádza 6 bytovom obytnom dome na 1. prvom z dvoch poschodí, bez výťahu. Na každom podlaží sa nachádzajú 2 byty.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou roku 2008, energetický certifikát B, na ohrev vody sa využívajú solárne panely nainštalované na streche domu, nová strecha, nová fasáda domu, nová vstupná brána, domový vrátnik, kompletná rekonštrukcia vnútorných spoločných priestorov. V suterénnych priestoroch sa nachádzajú samostatné pivnice pre každú bytovú jednotku, spoločná skladovacia miestnosť, veľká sušiareň, v ktorej sa nachádza vlastný domový kotol na ohrev teplej vody vrátene vykurovania, čím dochádza k úspore prevádzkových nákladov. V suteréne bytového domu sa nachádza taktiež bezpečnostný protiatómový kryt. Bytový dom stoji na vlastnom oplotenom pozemku o celkovej výmere 803 m2. Na záhrade sa nachádza detský drevený domček s hojdačkami, šmýkačkou. K dispozícii je tiež záhradný ratanový nábytok, detské drevené sedenie, trampolína.

Samotný byt bol kompletne zrekonštruovaný v dvoch etapách. V roku 2008 spolu s celým bytovým domom prebehla aj rekonštrukcia bytu v nasledovnom rozsahu: dispozičná úprava bytu, nové rozvody elektriky, nové potrubia, nová sanita, obklady v sociálnych priestoroch (kúpeľňa a WC), nové stierky, vstupné bezpečnostné dvere, interiérové dvere, plastové okná. V roku 2015 bola vykonaná rekonštrukcia v nasledovnom rozsahu: vnútorné žalúzie, vonkajšie rolety, úprava interiérových dverí, nové posuvné dvere, dlažba, laminátové parkety, rohová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, vstavaná skriňa, nové osvetlenie, finálna úprava loggie.

Dispozícia bytu je ideálna, nakoľko pri vstupe do bytu vchádzate do veľkej priestrannej haly so osobitným vstupom do každej z piatich miestnosti vrátane samostatnej kuchyne. Ďalej má byt samostatné WC, odkladací/prací priestor a samostatnú kúpeľňu. Z obývačky je výstup na priestrannú presklenú loggiu. Byt je orientovaný na východnú a západnú stranu. Z bytu je krásny výhľad na hrad a na záhrady rodinných domov. Byt je možné predať vrátane kompletného zariadenia.

Kompletné prevádzkové náklady pre 4-člennú rodinu predstavujú mesačne cca 240,- Eur

Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s ideálnou dostupnosťou do mesta cca 10 min. pešo (kompletná občianska vybavenosť – nákupné centrum, škôlky, školy, detské ihriská, reštaurácie, pošta, autobusová zástavka, vlaková stanica, nemocnica) a súčasne cca 10 min. pešo do prírody. Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. Hainburg je ideálne miesto na život pre rodinu s deťmi.

Cena nehnuteľnosti je 235 000,- Eur + zostatok osobitnej štátnej(krajinskej) pôžičky vo výške 18 000,- Eur (splátka 250,- Eur mesačne do 09/2026, pri predaji nehnuteľnosti sa pôžička automaticky prevádza na nových majiteľov bez potreby preukazovania výšky príjmu).

Podobné realitné ponuky