4 - izbový rodinný dom Sárospatak, Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL ... realitná kancelária ponúka na predaj 4 izbový Rodinný dom v obci Sárospatak - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 2 podlažný rodinný dom, postavený v roku 1979. Dom je v stave po čiastočnej rekonštrukcii v roku 2012. Za domom sa nachádzajú ďalšie technické a hospodárske objekty, pivnica, šopa, altánok. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je drevenou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný a dvor zadný, veľká zatrávnená záhrada. Parkovanie možné na dvore pre viac vozidiel. Lokalita: V obci žije 13000 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na rovinatom teréne, vzdialená 12 km od mestečka Sátoraljaujhély. Turistika: termálne kúpalisko, cykloturistika, obchody... Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom pásme na rovinatom pozemku. Bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 758
Plochy: Pozemok 1480 m2, úžitková plocha 150 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: tehla. Stropy sú betónové. Podlaha: dlažby, plávajúca podlaha. Steny: omietky. Vonkajšia omietka: fasádna omietka. Okná: nové drevené. Dvere exteriérové vchodové: 2 x drevené, interiérové dvere drevené. Strecha je typu sedlová, prikrytá pálenou škridľou, na drevenom krove. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. Plynová prípojka na zemný plyn v dome. Kanalizácia obecná. Kúrenie je ústredné plynovým kotlom a rebrovými vykurovacími telesami v každej obytnej izbe. Alternatívne kúrenie kotlom na pevné palivo. Voda je z obecného vodovodu, ohrev teplej vody plynovým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: dobrý technický stav, v stave bez ďalšej investície.
Popis miestností: prízemie : 1 izba, kúpeľňa s WC, kotolňa, vstup z interiéru do garáže.
1. nadzemné podlažie : vyvýšené, vstup do domu schodiskom, predsieň, kuchyňa, špajza.
2. nadzemné podlažie : 3 x izba, balkón, kúpeľňa, samostatné WC
Podkrovie : využívané na povalu
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Sárospatak

Rodinný dom Sárazsadány - Maďarsko
Predaj 21.500,- €
Rodinný dom Sárazsadány - Maďarsko

BROKER-REAL ... realitná kancelária ponúka na predaj 2 izbový Rodinný dom v obci Sárazsadány - Maďarsko. Sárazsadány je vzdialená 9 km od Sárospatak a 26 km od Mád .Hlavnú stavbu tvorí...

Rodinný dom 68 m2 SÁRAZSADÁNY / Futrinka
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom Sárazsadány - Maďarsko 21.500,- € Rodinný dom 68 m2 SÁRAZSADÁNY
Futrinka
predaj