4 - IZB.RODINNÝ DOM S MAXIMÁLNYM SÚKROMÍM A BAZÉNOM, RUSOVCE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom priestranný 4 - izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite bratislavskej mestskej časti Rusovce. Vhodný je pre rodinu, ktorá chce bývať v blízkosti centra, ale zároveň chce mať prírodu na dosah ruky. Prenajíma sa čiastočne zariadený a k dispozícii je od 1. decembra 2021.

Celý dom je moderne zariadený, kuchyňa je vybavená umývačkou riadu, plynovým sporákom, digestorom a chladničkou. Rodinný dom je na novo vymaľovaný na bielo a je zariadená iba kuchyňa s novým spotrebičom na varenie a spálňa s kúpeľnou, kde sa nachádza úplne nová práčka.
Dispozícia bytu je nasledovná: Vstupná predsieň – samostatná toaleta s umývadlom – kuchyňa s jedálňou a špajzou – obývacia izba – priestranná spálňa - detská izba - kúpeľňa.
Parkovanie v okolí rodinného domu je možné na verejných státiach.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Rusovce
* celková plocha:
* pôdorys: predsieň, toaleta, kuchyňa, špajza, obývacia izba, jedáleň, spálňa, detská izba
* kompletne a moderne zariadený
* klimatizácia
* krb
* obývacia izba so sedacou súpravou a televíziou
* kuchynská linka vybavená plynovým sporákom, digestorom, trúbou a umývačkou riadu
* priestranný bazén
* rozprávkové posedenie na terase s pergolou
* verejné parkovanie v okolí domu


LOKALITA A OKOLIE:

Rodinný dom sa nachádza v tichej a pokojnej časti Rusoviec. Táto mestská časť je špecifická svojimi prírodnými výtvormi ako napríklad obľúbené Rusovské jazero a Rusovské rameno. Milovníci športu ocenia hrádzu a lužické lesy ktoré sú vhodné na bicyklovanie, korčuľovanie, beh ale aj príjemné prechádzky. V blízkosti je plná občianska vybavenosť, materská a základná škola, reštaurácie, kaviarne a mnoho iného.


CENA: 1.250€ nájomné +200€ energie /mesačne

Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške jedno mesačného nájomného a provízia vo výške jedno mesačného nájomného.

ID:818208

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR s.r.o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR – Realitná kancelária.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava - Rusovce