Na predaj 4,5-izbový byt, 110 m2, ul. Kavečianska cesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj štýlový kompletne zrekonštruovaný veľký 4,5-izbový byt na sídlisku Cesta pod Hradovou, ulica Kavečianska cesta, byt je v osobnom vlastníctve, s krásnym výhľadom na okolitú zeleň, je kompletne zariadený a vybavený, orientovaný na tri svetové strany - sever-juh-východ.

Nachádza sa na druhom poschodí z troch v tehlovom bytovom dome s piatimi bytovými jednotkami. Úžitková plocha bytu je 110 m2 plus pivnica s rozlohou 5 m2. K bytu prislúchajú dve loggie s rozlohou 7 m2 a 2 m2, garáž s dielňou s rozlohou 27 m2 a využiteľná záhradka s rozlohou 190 m2.

Dispozícia bytu bola kompletne zmenená pri rekonštrukcii bytu, byt pozostáva z predsiene, veľkej obývacej izby s otvoreným krbom, barovým pultom a s východom na loggiu, kuchyne s jedálňou a komorou taktiež s východom na menšiu loggiu, pracovne, spálne so šatníkom, dvoch veľkých detských izieb, kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom a samostatnej toalety. V byte sú plastové okná, murované jadro, podlahy a dlažby, nové interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka bola robená na mieru so zabudovanými spotrebičmi (plynová varná doska, rúra na pečenie, chladnička, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka). Byt sa predáva kompletne zariadený a vybavený. V obývačke sa nachádza veľká sedacia súprava, nábytok na mieru, televízor a domáce kino, v spálni manželská posteľ, v chodbe a jednej z izieb sa nachádzajú vstavané skrine, pracovňa je taktiež zariadená nábytkom. V byte je nainštalovaný alarm.

Bytový dom je zateplený, interiér bytového domu je zrekonštruovaný, na prízemí bytového domu sa nachádza práčovňa, ktorá slúži na pranie a sušenie bielizne, bytový dom má vlastnú kotolňu.

Lokalita a občianska vybavenosť v okolí:

V mestskej časti Sever sa nachádzajú potraviny (KLAS, BILLA), materské a základné školy (ZŠ Polianska, MŠ Polianska), reštaurácie (VET Bar), lekárne, kvetinárstvo, detské ihriská, pošta, drogéria TETA, mnoho zastávok MHD (zastávka MHD sa nachádza priamo pri bytovom dome), táto časť mesta sa vyznačuje hlavne peknou prírodou, na dosah máte park Anička, Kavečany so ZOO a vyhliadkovou vežou, údolie Čermeľa a Alpinku.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - - certifikovaný realitný maklér NARKS

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ EXKLUZÍVNE: 4 izbový byt v Košiciach, ul. Hlinkova
Predaj 235.000,- €
PREDANÉ EXKLUZÍVNE: 4 izbový byt v Košiciach, ul. Hlinkova

PREDANÉ na PREDAJ 4-izbový TEHLOVÝ byt v OV v Košiciach – Sever, ulica Hlinkova (vo dvore)Byt je „čerstvo“ kvalitne, kompletne zrekonštruovaný. Nachádza na 1. poschodí/z 5-ich v zrekonštruovanom bytovom dome...

4-izbový byt 74 m2 Košice - mestská časť Sever / Hlinkova
Bývajte v lone prírody- apartmán Jahodná + terasa
Predaj Cena v RK
Bývajte v lone prírody- apartmán Jahodná + terasa

Ponúkame Vám na predaj atraktívny 4-izbový dvojpodlažný apartmán mezonetového typu priamo v športovo-rekreačnom stredisku Jahodná, iba 15 km od Košíc, s dostupnosťou MHD (autobus č.14). Celková podlahová výmera apartmánu...

4-izbový byt 96 m2 Košice - mestská časť Sever / Jahodná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ EXKLUZÍVNE: 4 izbový byt v Košiciach, ul. Hlinkova 235.000,- € 4-izbový byt 74 m2 Košice - mestská časť Sever
Hlinkova
predaj
Bývajte v lone prírody- apartmán Jahodná + terasa Cena v RK 4-izbový byt 96 m2 Košice - mestská časť Sever
Jahodná
predaj