4i mezonet, BALKÓN, PARKOV.-využite ZNÍŽENÚ CENU do 15.9.!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PASS Reality ponúka na predaj mezonetový 4 izbový apartmán s celkovou výmerou 102,28 m2 v menšej tehlovej novostavbe v romantickej tichej časti obce Oščadnica. Je možné ho využiť nielen na rekreačné účely, ale i na trvalé bývanie v peknom prostredí, prípadne ako investícia na prenájom.

Pôdorys mezonetu pozostáva z:

Prízemie: spolu 69,27m2
kuchynka 3,86 m2 prepojená s obývacou izbou 39,36 m2 a balkónom 4,08 m2, 2 spálne 11,09 m2 a 10,10 m2, kúpeľňa so sprchovacím kútom 2,98 m2 a samostatné wc 1,16 m2.

Podkrovie: spolu 33,01m2
izba 19,57 m2, chodba 6,58 m2, wc s umývadlom 3,60 m2 a schodisko 3,26 m2.

V cene bytu je aj alikvótny podiel na spoločných priestoroch i na pozemkoch ( 862 m2 ), ktorých súčasťou je okrem sadovej výsadby, aj plocha so zámkovou dlažbou. Tá je prístupná cez elektrickú vstupnú bránu a slúži na parkovanie len pre tento bytový dom.

Ide o plne zariadený apartmán s vybavenou kuchynkou, v ktorej je elektrická teplovzdušná rúra, zabudovaná chladnička, sklokeramická varná doska a digestor. V obývačke a izbách sú plávajúce laminátové podlahy, ostatné plochy sú s keramickou dlažbou. Vo WC a kúpeľni je sanita, v celom byte sú plastové okná s vnútornými žalúziami, osadené dvere so zárubňami a vstupné dvere sú bezpečnostné, protipožiarne. Veľkou výhodou je samostatné plynové kúrenie aj s ohrevom teplej vody plynovým kotlom umiestnenom vo wc. Na navodenie príjemnej atmosféry, resp. na dotemperovanie interiéru v prechodnom období jarných a jesenných mesiacov, sú v obývačke aj krbové kachle na pevné palivo so samostatným komínom temperujúcim i spálňu. Voda je z verejného vodovodu a odpad je riešený domovou ČOV. Celý pozemok je oplotený, vstup je bránou na diaľkové ovládanie. Za domom je možnosť vybudovania altánku s posedením. Z balkóna s orientaciou na JZ je krásny panoramatický výhľad. V celom dome je k dispozícii káblová televízia.

Celý bytový dom s energetickým certifikátom B, skolaudovaný v r. 2011, pozostáva len zo 6 bytových jednotiek. Má minimálne prevádzkové náklady, keďže dom bol vybudovaný z Ytongu /hr.375mm/ a celý je kvalitne zateplený minerálnou vlnou.
Počas jeho výstavby bola vybudovaná nová asfaltová príjazdová komunikácia. Objekt je prístupný cez hlavný vstup z uzamknutého parkoviska, spoločný priestor tvorí uzamykateľný hlavný vstup, skladové priestory na prízemí /sklad - lyžiareň/ a schodisko. Je to tichá slepá ulička pod lesom, kde je vplyv dopravy zanedbateľný.
Obec Oščadnica sa nachádza v malebnom prostredí Kysuckých Beskýd a patrí medzi najvýznamnejšie centrá letnej i zimnej turistiky na Slovensku. V dosahu bytového domu cca 3km je vyhľadávané zimné lyžiarske stredisko Snowparadise Veľká Rača - Dedovka, Laliky, Interski, kde je okrem klasických zjazdoviek aj ponuka ďalších adrenalínových športov. V lete je možné využiť výborne značené lesné cesty a chodníky vhodné na pešiu turistiku i cykloturistiku s výberom ľahkých, ale aj náročnejších trás. Do Poľska je to cca 20 km, do hlavného mesta Bratislavy cca 230 km. V obci Oščadnica je široká občianska vybavenosť - školy, škôlky, knižnica, pošta, banka a obchody.

Mezonet je ihneď k dispozícii, možnosť kúpy aj aj na HÚ. V cene je aj provízia RK.

Kontakt: Ing. Daniela Heseková, ,

PASS Reality je Vašim spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností.
Našim cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov.
Od roku 2007 sme členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, od roku 2014 aj členom Realitnej únie Slovenskej republiky.
V roku 2011 sme uzatvorili poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone svojej činnosti, čím ďalej zvyšujeme bezpečnosť našich klientov.
PASS Reality – reality, ktoré vám paSSujú!


Podobné realitné ponuky

PREDAJ - Nadčasový veľkometražný 4 izový byt so záhradou a parkoviskom
Predaj Cena v RK
PREDAJ - Nadčasový veľkometražný 4 izový byt so záhradou a parkoviskom

Nadčasový veľký byt na 1. poschodí domu v obci Staškov neďaleko od malebného mesta Čadca vás očakáva! Ponúkam vám detailný pohľad na veľkometrážny byt , ktorý nie je len obyčajným miestom...

4-izbový byt 118 m2 Staškov