4ibyt,OV,83m2+LO,Košice,KVP,Stierova,rekonštrukcia

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj rekonštruovaný 4-i byt o výmere 83m2 so zasklenou a murovanou loggiou v osobnom vlastníctve, v lokalite Košice II-KVP, Stierova ulica, na 1/8 poschodí, v zateplenom bytovom dome po rekonštrukcii spoločných priestorov s novým výťahom, rekonštruovanou strechou a vymenenými stupačkami.
Priestranný, slnečný byt je orientovaný na východ (obývačka+spálňa) a západ (kuchyňa+loggia+2spálne) a nachádza sa na výbornom tichom mieste s bezproblémovým parkovaním v top lokalite sídliska KVP, s výhľadom na zeleň.
Byt je vo výbornom stave po rekonštrukcii, má priestrannú chodbu so vstavanými skriňami, veľkú kuchyňu s loggiou, kúpeľňu s WC, veľkú obývačku a tri pohodlné nepriechodné spálne. V okolí je kompletná občianska vybavenosť.
Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Artúr Köteles , ,



Podobné realitné ponuky