**5 IZBOBVÝ BYT V OBCI IVANOVCE 12KM OD TRENČÍNA**

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj novo zrekonštruovaný byt v obci Ivanovce. Obec, ktorá je stredom dvoch miest Trenčín a Nové mesto nad Váhom.
Obec disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou (škôlka, škola, potraviny, detské ihriská, lekár a zubár vo vedľajšej obci 2km).

Byt sa nachádza v centre obce s bezproblémovým parkovaním pred bytom a za bytom. Celková rozloha bytu vrátane pivníc a terasy je 210m2. Úžitková plocha bytu je 130m2 + 30 m2 terasa.

Kompletná a rozsiahla rekonštrukcia prebehla v roku 2015, kde boli použité kvalitné materiály a celková dispozícia bytu bola zmenená. Obývacia izba je priestranná a nachádza sa v nej krb na tuhé palivo s vývodmi do každej izby, čo zabezpečí vykurovanie v celom byte. Ďalším vykurovacím systémom je plynový kotol, ktorý je napojený na podlahové kúrenie a ohrev vody. Tieto varianty naozaj zabezpečia veľmi nízke náklady na bývanie.

Stropy v celom byte sú znížené a je od izolovaný s bodovými svetlami. Podlahy sú kvalitné laminátové v každej izbe. Kuchyňa, kúpeľňa a chodba je použitá dlažba.
Kuchyňa je vybavenou kuchynskou linkou na mieru s vstavanými spotrebičmi. V kuchyni sú zabudované odkladacie skrinky (priamo v stene) dodáva to výborný štýl.

Kúpeľná je veľmi priestranná v prvej časti je dvoj umývadlo s pračkou a sušičkou. WC je samostatné. Veľká vaňa a sprchový kút je výhodou.

Technická miestnosť je umiestnená mimo bytu.

Pivnica je vo veľmi udržiavanom stave a je priestranná má 50m2.

Možnosť sťahovania a ponechania zariadenia v byte je po dohode.

Cena je 150000.

Neváhajte si dohodnúť obhliadku. Pre prípadné ďalšie informácie ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle .

Podobné realitné ponuky