5- IZBOVÝ BYT V PÔVODNOM STAVE, HÁJOVKY, NOVÉ MESTO N.V.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj priestranný 5 izbový byt v pôvodnom stave na ulici Tematínska, časť Hájovky v Novom Meste nad Váhom. Nachádza sa na 4. poschodí z 8 v kompletne rekonštruovanom bytovom dome. Úžitková plocha je 96m2. Byt dispozične pozostáva z piatich obytných miestností (obývacia izba a 4 spálne), kuchyne, komory, kúpeľne, oddeleného WC, predsiene, balkónu o výmere 5 m2 a latkovej pivnice na prízemí domu o ploche 2 m2.Byt je slnečný, ideálne obojstranne orientovaný -spálne na východ a obývacia časť s balkónom a kuchyňou na západ. Kúpeľňa a oddelené WC je v pôvodnom stave, v niektorých obytných miestnostiach začala rekonštrukcia a boli zrealizované nové omietky. V byte boli vymenené všetky okná za plastové so žalúziami, v obytných miestnostiach je podlaha z PVC v pôvodnom stave. Na radiátoroch sú osadené termoregulačné ventily s meračmi tepla.
Vaše výhody: Svetlý, úžasne priestranný, cenovo dostupný byt v obľúbenej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou (v bezprostrednej blízkosti bytovky je reštaurácia, banka, štadión, potraviny, škôlka, MHD,..) s možnosťou totálnej prestavby podľa vlastných predstáv v bytovke, ktorá prešla komplexnou rekonštrukciou : zálohové platby vrátane poplatku za úver na rekonštrukciu bytovky činia okolo 190 €.

Potrebujete na kúpu tejto nehnuteľnosti úver?
Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.
Ponúkaná cena už zahŕňa:
1. províziu RK + kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.
3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní


Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona pri rekonštrukcii bytového domu, podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu je objekt zaradený do energetickej triedy B.

Všetky informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany. Zavolajte nám a dohodnite si obhliadku už dnes.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu!

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Nové Mesto nad Váhom