5 izbový byt vo VILA DOME, NOVOSTAVBA, MEZONET, Záhorská Bystrica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nadštandartný, moderný 5 izbový mezonetový byt, NOVOSTAVBA 2016, projekt Viladomy Záhorská (stavba: Rodinný dom Trojlístok IV), nachádzajúci sa v rodinnom dome, ktorý je súčasťou trojdomu viď fotogalériu, Záhorská Bystrica - okres Bratislava IV, ulica Antona Floreka, výmera pozemku: 220 m2 + k bytu prislúcha aj spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach rodinného domu, príslušenstve a pozemku (z trojdomu), úžitková plocha bytu: 136,13 m2 plus terasa na 3.NP 38,94 m2.

TICHÁ LOKALITA, rýchle napojenie na diaľnicu, blízkosť Bratislavy IBA 15 km, TREBA VIDIEŤ.

Na rodinný dom boli použité kvalitné materiály, rodinný dom je veľmi pekný, dobre dispozične riešený, moderný, s alarmom (pohybový, zvukový aj na štiepenie, napojený na mobil), zastrešenou terasou, sedením na prízemí domu o veľkosti 3x6, s možnosťou vstupu do obývačky, vkusným domčekom na náradie, ZÁVLAHA PO CELEJ ZÁHRADE ovládaná časovačom - trojokruhová, na 3.NP terasa o výmere 38,94 m2 s predprípravou na saunu/výrobku (k dispozícii materiál s UV filtrom na prekrytie zastrešenia terasy), v celom dome vonkajšie hliníkové exteriérové žalúzie ovládané motorom na diaľkové ovládanie, v celom dome podlahové kúrenie, predpríprava na klimatizáciu (medené potrubie, kabeláž, odtokom kondenzu), kvalitné dlažby a obklady navrhované dizajnérom, podlahy: na chodbách kvalitná gresová dlažba a v izbách vinylová podlaha QUICK STEP, interiérové dvere so zárubňami: drevené, bezpečnostné dvere s malými otváracími dvierkami pre miláčika na čip, videovrátnik, parkovanie: pred domom prislúchajú k bytu pre 2 autáparkovacie státia pod prístreškom, inžinierske siete: elektrika 220/380 V, plyn, mestská voda - PRÍDAVNÉ FILTRE NA VODU, kanalizácia, v prípade DOHODY, možnosť predaja aj so zariadením, k dispozícii znalecký posudok.

Rodinný dom je trojpodlažný, nepodpivničený, je súčasť trojdomu, obvodové murivo - tehla POROTHERM 30 Profi so zateplením 120 mm polystyrénom, vonkajšie omietky PEAKSTONE GRAFIATO - umývateľná, stálofarebná, podkladová vrstva penetrovaná penetračným náterom Grafiato, strecha rovná Fatrafol.

KÚRENIE: plynový kondenzačný kotol zn. Viesmann Vitodens 111-W, typ WB1C, každá iba/miestnosť má samostatný okruh vykurovania s termostatom.

V rodinnom dome sú plastové okná SLOVAKTUAL STANDARD OL s tepelnoizolačným trojsklom so sieťkami proti hmyzu, video vrátnik so zvončekom WIFI, domáci telefón a v byte je inštalovaný základný rozvod televízneho signálu (Orange Slovakia a.s.) po uzatvorení zmluvného vzťahu.

Dispozičné riešenie domu:
Byt pozostáva z 5 obytných miestností (izieb) na 3. nadzemných podlažiach a príslušenstva.
prízemie - 1.NP: zádverie (vstavaná skriňa na mieru ROLLDOR, kotol), kúpeľňa (kvalitné obklady a dlažby, batérie zn. HANSGROHE, sprchovací kút, kúpeľňa spoločná s WC splachovaci systém, pri kuchynskej časti sa nachádza špajza, veľká priestranná obývačka otvorená - prepojená s kuchynskou časťou (kvalitná kuchynská linka do tvaru U so zabudovanými elektrospotrebičmi, plynový sporák, rúra na pečenie samočistiaca zn. WHIRPOOL so 6 zmyslom, drez BLANCO DELTA II kameninový, umývačka riadu (45), digestor zn. FRANKE, celá kuchyňa podsvietená - mení farby, výstup na 1.NP je cez kvalitné drevené schodisko osvietené z bočnej časti bodovými svetlami,
2.NP - 3 samostatné izby (v jednej izbe spálni vstavaná skriňa na mieru ROLLDOR), pekná, priestranná kúpeľňa (vaňa) s WC a bidetom,
3.NP - 1 x otvorená veľká priestranná miestnosť - možnosť galérie, presvetlená na terasu veľkými sklenenými tablami, možnosť výstupu na terasu, 1 x samostatné WC s umývadlom a pračkou.
TERASA 3.NP: o veľkosti 38,94 m2, veľmi pekný výhľad z terasy, s predprípravou na saunu, kohútik na prítok vody, podlaha - dlažba kameninová terasová, možnosť čiastočného prekrytia terasy (k dispozícii materiál s UV filtrom).

Pozemok je vkusne upravený, posadená tráva a tuje, chodník ku domu a terasa - podlaha - kameninová terasová dlažba.

Rodinný dom sa nachádza v peknej a pokojnej časti zástavbe nových rodinných domov.

V obci je výborná občianska vybavenosť – základná škola (1.- 9.ročník), materská škôlka, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, obchody, reštaurácie. Výborné podmienky pre voľno časové aktivity.

Cena IBA: 358.000,- Eur, TREBA VIDIEŤ - možnosť kúpy aj na hypotekárny úver – EXKLUZÍVNE IBA U NÁS, možnosť DOHODY aj so zariadením.

Chcete predať, kúpiť alebo prenajať svoju nehnuteľnosť v Bratislave a blízkom okolí? Kontaktujte nás: .

Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle : , prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Realitná kancelária, ponúka exkluzívne klientom možnosť priameho vykúpenia nehnuteľnosti len v BRATISLAVE, aj zadlžených. V prípade dohody, odkúpime akúkoľvek aj zadlženú nehnuteľnosť do 24 hodín (po neplatičoch, dlh na nájomnom, exekúcia, pred dražbou, nedoplatky a iné ťarchy), dlhy vyrovnáme a zabezpečíme bývanie.

Súrne hľadáme pre svojich klientov NEHNUTEĽNOSTI v Bratislave a blízkom okolí do 15 km (garsónky, 1, 2, 3, 4 izb. byty, pozemky, RD). Ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Platba v hotovosti, alebo na úver. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a preto zavolajte, prípadne nám pošlite email, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme Vám za Vašu prejavenú dôveru.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Bratislava - Záhorská Bystrica