Rodinný dom, predaj, Juh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj  zrekonštruovaný tehlový dom v mestskej časti Košice Juh, na  Holubyho ulici. Dom je  jednopodlažný, podpivničený s prípravou na prípadnú nadstavbu. Nachádza na rovinatom pozemku o veľkosti 359 m2, zastavaná plocha domu je skoro 130 m2.  V dome  bola zrealizovaná  kompletná rekonštrukcia, ktorá zahňa výmenu okien za plastové, taktiež dverí,  plávajúcich podláh,  novej kuchynskej linky,  kúpeľne, všetkých rozvodov, elektroinštalácie, plynového kúrenia.  Taktiež nový krov s  kvalitnou plechovou  krytinou a novú fasádu so zateplením.   Dom  má 5 priestranných prechodných miestnosti, vrátane kuchyne,  veľkú kúpeľňu a pekne čisté priestranné pivničné priestory. Ku domu prináleží útulný dvor so zeleňou, ktorý je možné využiť na letné sedenie. Na pozemku sa nachádza  tiež  garáž a  priestor pre parkovanie.  Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete, nachádza sa  blízko centra, takže občianska vybavenosť na  úrovni centra mesta.  Uvedená nehnuteľnosť je vhodná na  samotné bývanie ale tiež na podnikateľské účely spojené s prípadným bývaním, keďže v blízkosti sa nachádzajú aj rodinné domy aj obchodné firmy. . 
Ak hľadáte  dom ny bývanie, prípadne priestory pre firmu spojené s bývaním, kancelárske priestory, či obchodné priestory zavolajte a dohodnite si s nami obhliadku. Cena zahŕňa  províziu pre RK a  všetky poplatky  spojené s kúpou nehnuteľnosti. Pre viac info  volajte .

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Juh

EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko
Predaj 80.000,- €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom FÉNIX na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 94 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s...

Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh / Košická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia FÉLIX, celé Slovensko 80.000,- € Rodinný dom 95 m2 Košice - mestská časť Juh
Košická
predaj