6597, 2 izbová chata, Košice – Ťahanovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj murovanú chatu so záhradou o rozlohe 385m2 v Košiciach, časť Ťahanovce, v záhradkárskej oblasti Pod Vinicami. Túto nehnuteľnosť Vám ponúkame po osobnej obhliadke a dohode s majiteľom. Trojpodlažná chata je postavená z kvádrov na železobetónových základoch a má sedlovú strechu so zatepleným podkrovím. Na prízemí sú tri miestnosti, ktoré slúžia ako sklad. Na poschodí je terasa s pekným výhľadom na mesto a denná miestnosť s kuchyňkou, jedálenským kútom, elektrickou rúrou a pecou na drevo. V podkroví je spálňa pre 4 osoby. Na upravenej, oplotenej záhrade sú ovocné stromy, krytý altán, zberná nádrž 3m3 na dažďovú vodu, údiareň a suché WC. Ku chate je dobrý prístup po betónovej ceste. Stav: dobrý, chata je úplne suchá s dobrou strechou. IS: elektrina, voda zo zbernej nádrže, suché WC. Kúrenie: drevom. Využitie: chata so záhradou s dobrým súkromím.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Artúr Köteles ,

Podobné realitné ponuky