6i novostavba pri lyžiarskom stredisku Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Bystrá
184 m²
300 m²
2
6
studňa a vodovod
nie
230/400V
žumpa
predaj - Chata - Novostavba
425.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

164597x zobrazená v zozname / 10798x zobrazená detailne / 156x zobrazená detailne tento mesiac

Stavba sa nachádza v prekrásnej scenérii Nízkotatranského národného parku lemovanej vrchmi Dereše, Chopok a Ďumbier. Je situovaná na slnečnej lúke medzi obcami Bystrá a Mýto pod Ďumbierom, mierne sa zvažujúcej na Juh.

Chata má svoj pozemok o výmere 300m2. Stavba o rozmere 6,5x9,8m bude na liste vlastníctva vedená ako rekreačný dom, je murovaná a predáva sa dokončená v štandarde bez zariadenia. Budú tu štukové omietky, drevené stropy a podlahy. Schodisko segmentované, drevené stupne sa budú sa zatáčať okolo stromu od prízemia až do podkrovia.
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, technická miestnosť, obývacia izba s krbom, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC a terasa. Na poschodí sú naplánované tri menšie alebo dve väčšie samostatné izby, balkón, kúpeľňa a WC. V podkroví sú dve priestranné izby, balkón, kúpeľňa a WC. Kúrenie bude podlahové elektrické. Stavba je napojená na elektrickú prípojku, odpad je vyvedený do 12m3 žumpy a voda bude dodávaná z vŕtanej studne. V roku 2023 bude v oblasti vybudovaný vodovod. Pred chatou bude rovná plocha o rozmere 10x11m a parkovacie miesta pre dve autá. Ku domu vedie spevnená v zime udržiavaná cesta. Termín dokončenia jeseň 2022.

Približne 3 min pešo je lyžiarske stredisko a bike park Mýto pod Ďumbierom (kopeczabavy.sk), 5 min pešo je wellness hotel (hotelbystra.sk) so zástavkou skibusu, ktorý Vás odvezie do lyžiarskeho strediska Chopok Juh so 45 km zjazdoviek na južnej a severnej strane (jasna.sk), prípadne na Tále, kde v lete nájdete aj 27 jamkové golfové ihrisko (tale.sk) a v zime udržiavané bežkárske trate. Obľúbeným cieľom turistov v blízkom okolí je aj farma s možnosťou vozenia na koňoch, Bystrianska jaskyňa, či Jaskyňa mŕtvych netopierov, taktiež je v tu množstvo trás pre turistov a cykloturistov.

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na: CHATYpodTATRAMI.sk

Lajknite nás na sociálnych sieťach a o našich novinkách budete vedieť ako prví.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Bystrej

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 chát v Bystrej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-06...

Pozícia realitnej ponuky

425.000,- €
Cena nehnuteľnosti 42.000,- € 1.650.000,- €
300 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3100 m²
70 m²
Zastavaná plocha 50 m² 195 m²
300 m²
Celková rozloha 75 m² 3100 m²
184 m²
Úžitková plocha 50 m² 800 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku300 m²
Zastavaná plocha70 m²
Celková rozloha300 m²
Úžitková plocha184 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektplánuje sa
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-063 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.