8 izb.byt v RD, Malacky, Továrenská ul,.pozemok 1.312m2, 165.000,- EUR

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj luxusný 8 izbový byt, Malacky, Továrenská ulica, v samostatne stojacom priestrannom rodinnom dome - drevo dom. Jedná sa o veľmi pekný prízemný, nepodpivničený, zateplený rodinný dom - drevo dom, v tichej lokalite s možnosťou využitia AJ NA PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY - FIRMU, s nadštandartom: alarm, kamerový systém, krb, sauna, vírivá vaňa JACUZZA, klimatizácia, terasa, okolie domu veľmi pekne upravené zámkovou dlažbou a trávnikom, TREBA VIDIEŤ - EXKLUZÍVNE U NÁS.
K bytu (rodinnému domu) prináleží aj pozemok o celkovej výmere 1.312 m2, ktorý je vhodne využitý, z čoho zastavaná plocha bytu (rodinného domu) je 279 m2, obytná plocha 257,61 m2 bez plochy terasy, v zadnej časti pozemku - za domom sú postavené pozdĺž šírky pozemku miestnosti (hospodárske budovy), ktoré sú využívané na fitnes, letnú kuchynku, miestnosť na náradie atď., ďalej sa na pozemku nachádza samostatne stojaca menšia miesnosť/budova (na fotke biela), ktorá slúži ako kotolňa, VIĎ FOTOGALÉRIU, oproti domu je samostatne stojaca budova/zmontovaná z unimobuniek, ktorá pozostáva z dvojgaráže na diaľkové ovládanie (v garáži je voda, elektrika, bez jamy), vedľajšiu časť budovy so samostatným vchodom tvorí kuchynka so sprchovacím kútom, samostatné WC a 3 miestnosti (na fotke tyrkys/zelená).
Inžinierske siete: mestská voda, elektrika 220/360 V, septik (kanalizácia k dispozícii neďaleko pozemku 50 m), plyn - neni, kúrenie: 2 ročný nový kotol na drevo - plyn , kotol zn. Attack so samostatným zásobníkom vody do radiátorov, ku kúreniu boli menené medené rozvody k radiátorom.
Byt (rodinný je dom) cca 18 ročná stavba, ktorá bola priebežne rekonštruovaná a cca pred 5 rokmi zateplená a zväčšená o 2 izby na 8 izbový dom, strecha: kanadský šindeľ, okná sú kombinácia: drevené euro okná + plastové okná s vonkajšími roletami, vstupné dvere plastové, interiérové dvere, podlahy: vstupná chodba dlažba, ostatné miestnosti plávajúca podlaha, 2x kúpeľňa (1x s rohovou vaňou + 1x so sprchovacím kútom, 2x WC. Rodinný dom je veľmi dobre dispozične riešený, v ktorom sa nachádza aj jedna samostatne obyvateľná izba ,,garzonka" (kuchynská časť, sprchovací kút, WC).

Dispozičné riešenie domu:
vstupná chodba, chodba, miestnosť s JACUZZOU, veľká priestranná pekná kuchyňa 23,42 m2 s časti obložená drevom, kuchynská linka do tvaru U, sklokeramická varná doska, pracovná doska na kuchynskej linke a stole - belgický mramor, chodba, veľká priestranná jedáleň s krbom, obývačka s klimatizáciou, možnosť výstupu z obývačky do záhrady, 1x samostatná izba s kúpeľňou a WC, spálňa, decká izba, plus 3 izby, z toho z jednej izby možnosť výstupu do záhrady, komora, sklad, sauna, 2x kúpeľňa, šatník, 2x WC.
Z obývačky možnosť výstupu na povalu.

8 izbový byt (rodinný dom) sa nachádza v dobrej tichej časti Malaciek, s výbornou dostupnosťou na príjazdové komunikácie. Blízkosť Bratislavy 25 minút. Vhodný aj pre viac člennú rodinu, alebo na PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY - FIRMU.

Cena: 165.000,- Eur, TREBA VIDIEŤ - NUTNÁ HOTOVOSŤ – EXKLUZÍVNE IBA U NÁS. Tento byt (rodinný dom) je momentálne evidovaný na liste vlastníctva ako služobný byt, nakoľko to v minulosti malo spĺňať ten účel.

Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle : , , prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Chcete predať, kúpiť alebo prenajať svoju nehnuteľnosť v Bratislave a blízkom okolí? Neváhajte nás kontaktovať.

Realitná kancelária ponúka klientom možnosť priamej: KÚPY/VÝKUPU/ODKÚPENIA/ bytu/nehnuteľnosti, len BRATISLAVA, AJ ZADĹŽENÝCH. V prípade dohody, KÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ/BYT AJ ZADĹŽENÝ do 48 hodín - PLATBA V HOTOVOSTI (dlh na nájomnom/nedoplatky správcovskej spoločnosti, exekúcia, dražba bytu/nehnuteľnosti, vyplatenie dlhu nebankovej spoločnosti a iné dlžoby/ťarchy), dlhy vyrovnáme, šetríme Váš čas - problém vyriešime za Vás a zabezpečíme Vám bývanie, nechajte Vaše starosti na nás.
Kontakt: , .

Ďalej súrne hľadáme pre svojich klientov NEHNUTEĽNOSTI v Bratislave a blízkom okolí do 15 km (garsónku, dvojgarzónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, pozemky, rodinný dom – LOKALITA NEROZHODUJE). Neváhajte nás kontaktovať, ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a preto volajte, prípadne nám pošlite email, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme Vám za Vašu prejavenú dôveru. Kontakt: , .

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Malacky

ELEGANCIA, DIZAJN & KVALITA: 5-IZBOVÝ BYT SO ZÁHRADOU PRE NÁROČNÝCH
Predaj Cena v RK
ELEGANCIA, DIZAJN & KVALITA: 5-IZBOVÝ BYT SO ZÁHRADOU PRE NÁROČNÝCH

RODINNÝ DOM ALEBO BYT? UŽ SA NEROZHODUJTE A MÔŽTE MAŤ OBOJE V JEDNOM: NOVÝ ZAČIATOK V DOKONALOM DOMOVE - PREDAJ 5-IZBOVEJ MODERNEJ A KVALITNEJ NOVOSTAVBY SO ZÁHRADOU V STUPAVE **...

5 a viac izbový byt 120.12 m2 Stupava