8474, 6 izbová vila s nádherným pozemkom, Košice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Luxusné bývanie vo vile s bazénom, nádherným pozemkom, parkovaním v garážach, letnou kuchyňou, altánkom a kompletnou infraštruktúrou zabezpečujúcou nadštandardné bývanie. Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Peter Plačintár, Vám ponúka na predaj 6 izbovú vilu v meste Košice-Košická Nová Ves

Ponúkaná nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti.
Popis domu :
- na dom je spracované súdnoznalecké ohodnotenie nehnuteľnosti
- výstavba: dom - 1980,
- rekonštrukcia:
- predmet čiastočnej rekonštrukcie: plastové okná, zateplenie domu, , všetky sadrokartónové podhľady a steny, vonkajšia dlažba, výstavba murovaného plota s automatickou bránou a videovrátnikom, rekonštrukcia bazéna.
- dispozícia: dvojpodlažný dom
- prízemie : chodba so schodiskom, kuchyňa s jedálenským kútom, kúpeľňa, samostatné WC, spálňa, kumbál, šatník spojený s technickou miestnosťou a práčovňou, priestranná zimná záhrada s luxusným kozubom s výhľadom do záhrady a na bazén s možnosťou úplného odsunutia okien.
- 1. poschodie : chodba, 2 x detská izba, 1 x spálňa s krbom, kúpeľňa s výlezom do podkrovia, priestranná izba s panoramatickým výhľadom na okolitú prírodu, do záhrady a na bazén s možnosťou využitia ako telocvičňa, čitáreň, pracovňa alebo relaxačná miestnosť.
- strecha: sedlová
Zastavaná plocha: cca 150 m2
Obytná plocha: cca 290 m2
Stav: Dom je dispozične logicky usporiadaný. Kuchyňu aj napriek jej veľkorysému priestoru je možné po malej stavebnej úprave zväčšiť a vytvoriť tak kuchyňu spojenú s obývačkou.
Ostatné priestory domu poskytujú variabilitu využitia podľa predstáv nového majiteľa.
IS: obecný vodovod, elektrina 220-380V, plyn, odpad - obecná kanalizácia
Popis pozemku:
- vstup na pozemok je z hlavnej prístupovej cesty. Na pozemku sa nachádza predzáhradka, vstupná brána je krídlová elektrická, prístupová cesta, chodníky a priestor okolo bazéna je vyložený dlažbou, bazén 9x4,5 m. V okolí bazéna sa nachádza formálna záhrada s prvkami japonskej záhrady.
Ďalej sa na pozemku nachádza garážové státie pre štyri autá o celkovej plocha cca 90 m2 s automatickými bránami a vlastným vykurovaním, letná kuchyňa, WC s umývadlom, altánok so záhradným sedením. Za garážovým státím sa nachádza zastrešený priestor cca 3 x 16 m vhodný na parkovanie motocyklov, štvorkoliek, kosačky, uskladnenie záhradného nábytku, krmiva pre psov a i.
Na zadnej strane pozemku za garážou sa nachádzajú koterce pre štyroch psov a trávnatý pás cca 150 m2 so stromami vhodný ako úžitková záhrada.
- výmera pozemku : 1135 m2
Občianska vybavenosť:
- na úrovni Košíc
Spôsob vykurovania:
- plyn, tuhé palivo - krbom,
- Využitie: luxusné rodinné bývanie vo vyhľadávanej tichej lokalite Košíc s dobrým prístupom do centra mesta.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky, právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky. Realizujte s nami aj financovanie Vášho fantastického bývania, vzhľadom na naše skúsenosti Vám zabezpečíme najlepšie podmienky na trhu aj s výhodným bonusom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS: Ing. Peter Plačintár , Teším sa na spoluprácu.


Podobné realitné ponuky

Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves
Predaj 395.000,- €
Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves

- starší rodinný dom- veľký pozemok 1182 m2- výborná lokalita- všetky IS- rýchla dostupnosť do centra mesta- plna občianska vybavenosť- kúpov voľnýTOP Real Košice ponúka na predaj starší rodinný dom...

Rodinný dom 161 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves / Ortvaňová
BÝVAJTE V NOVOM! Ideálny rodinný dom v KRÁSNOM PROSTREDÍ- Geder
Predaj 133.900,- €
BÝVAJTE V NOVOM! Ideálny rodinný dom v KRÁSNOM PROSTREDÍ- Geder

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom v štádiu, kedy je ešte možná zmena dispozície podľa vlastných predstáv a vkusu. V inzeráte sú priložené aj foto vizualizácie, ktorá je v...

Rodinný dom 96 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s veľkým pozemkom - Košická Nová Ves 395.000,- € Rodinný dom 161 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves
Ortvaňová
predaj
BÝVAJTE V NOVOM! Ideálny rodinný dom v KRÁSNOM PROSTREDÍ- Geder 133.900,- € Rodinný dom 96 m2 Košice - mestská časť Košická Nová Ves predaj